reklamı kapat

POPÜLER

2021 Opel Mokka

2021 Opel Mokka; yeni nesil motor ve versiyon seçenekleri ortaya çıktı

İlk olarak elektrikli versiyonu üzerinden tanıtılan 2021 Opel Mokka, netleşen dizel ve benzinli motor seçenekleriyle tekrar karşımızda.

2021 Opel Mokka ile tam elektrikli versiyonu üzerinden geçtiğimiz haziran ayı içerisinde resmi olarak tanıştık. Bir önceki neslini tamamen unutturacak bambaşka bir karakter ve deneyim potansiyeliyle tanıtılan modelin, marka içerisindeki dönüşüm konusunda da bilgi verici niteliklerde olduğunu biliyoruz. Tam elektrikli özelliklerin ardında Mokka’nın kaputunun altında yatacak ola içten yanmalı motor seçenekleri için de bir süredir bekleyiş içerisindeydik. Opel cephesi aradan geçen yaklaşık 3 aylık zaman diliminin ardından bu soru işaretlerini de ortadan kaldıracak paylaşımı gerçekleştirdi. Resmi kaynaklarda gerçekleştirilen bu paylaşım içerisinde yeni Mokka’da sunulacak olan GS Line gibi donanım seçenekleri de kendisini gösteriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Opel Mokka motor seçenekleri

PSA grubunun altyapısı üzerine geliştirilen Mokka’nın kaputunun altında iki adet benzinli ve bir adet dizel olmak üzere üç seçenek listelerde olacak. Peugeot ve Citroen modellerinden bildiğimiz bu motorların giriş seviyesinde 1,2 litrelik turbo üç silindir makine yer alıyor. Baz kombinasyonda 100 PS güç ve 205 Nm tork değerlerini sunacak olan motorun bir üst dinamikleri ise 130 PS güç ve 230 Nm tork üzerine kurulu. Kullanıcılar şanzıman ayağında 8 kademeli otomatik ve 6 kademeli manuel şanzımanlara versiyonlara göre sahip olacak. Dizel motora baktığımızda da bizleri 1,5 litrelik dört silindirli ünite karşılıyor. 110 PS güç ve 250 Nm tork üreten bu motorun manuel şanzıman kombinasyonuyla 100 kilometrede 3,8 litre gibi iddialı bir tüketim eğrisi var. Türkiye pazarı için de GS Line başta olmak üzere zengin donanım seçenekleriyle sunulacak yeni Mokka ile ilgili merak ettiğiniz diğer detaylara tanıtım haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir

KIA Futuron