reklamı kapat

POPÜLER

2021 Opel Zafira Life Crosscamp

2021 Opel Zafira Life Crosscamp; sezonun ilk kampçı üyesi karşımızda

 - Güncelleme: 04 Mart 2021 19:18

Şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için tasarlanan 2021 Opel Zafira Life Crosscamp, modern teknolojik destekleriyle kullanıcılarını bekliyor.

Son dönemlerde daha çok elektrikli versiyonlarıyla gündemimize gelen PSA grubunun VAN modelleri, yaz sezonuna yaklaştığımız şu günlerde beklediğimiz dönüşümlere de kavuşuyor. Yeni model yıllarıyla daha modern hale gelen bu isimlerin kamp ve mace odağında şekillenen özel paketlerinden ilki Opel üzerinden karşımıza çıkıyor. Kısa süre önce duyurusu gerçekleştirilen 2021 Zafira Life Crosscamp, şehrin kalabalığından kaçmak isteyen kullanıcılara yol arkadaşı olmak için ürün gamına ekleniyor. Var olan ihtiyaçlar çevresinde standart donanımları belirlenen versiyonla birlikte kullanıcılara seyyar mutfak başta olmak üzere pek çok özellik sunuluyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2021 Opel Zafira Life Crosscamp

Zafira Life Crosscamp ile birlikte kısa vadeli kamp kaçamaklarında kullanıcıların ihtiyaç duyacağı pek çok özellik düşünülmüş. Araçta standart olarak gelen mini ocak, yemek pişirme sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Alınan malzemeler için ihtiyaç duyulan soğutucu görevi ise 13 litre hacimli mini bir buzlukla karşılanmak istenmiş. Aracın yatağa dönüştürülebilen arka koltuklarının bir araya getirilmesiyle birlikte 140×200 santimetre ölçüleri yakalanabiliyor. Yükselen yapısı sayesinde misafir kapasitesini artıran tavan da deneyime katkı sağlayan parçalara arasında. Zafira Life Crosscamp’ın koltuk düzeniyle 7 kişilik yolcunun aynı anda seyahat edebilmesi mümkün olacak. Standart sürücü destekleri arasında; şeritte tutma asistanı, yokuş kalkış asistanı, ön bölge çarpışma uyarısı, otonom acil frenleme, yorgunluk algılama, yarı adaptif hız sabitleyici ve trafik işareti algılama gibi işlevsel parçalar karşımıza çıkıyor. Isıtmalı ön koltukların da standart olması dikkat çekenler arasında. Aracın motor bölümünde 1,5 litrelik dizel ünitenin 120 PS güç ve 300 Nm tork değerlerini ürettiğini de belirtmeden geçmeyelim. Ailenin yeni üyesi Almanya’da 44.499 euroluk başlangıç fiyatıyla satışta olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

2020 Seat Leon merak edilen özellikleriyle detaylandı