reklamı kapat

POPÜLER

2021 Peugeot 308

2021 Peugeot 308 yeni logoyla göründü; işte kamuflajsız ilk detaylar

 - Güncelleme: 08 Mart 2021 19:22

Uzun süredir kamuflajlı görüntüleriyle karşımıza çıkan 2021 Peugeot 308 için tanıtımı aratmayan yeni parçalar değişen karakteri net şekilde ortaya koyuyor.

2021 model yılıyla birlikte yepyeni bir jenerasyona kavuşmaya hazırlanan Peugeot 308 cephesinde adım adım sonra yaklaşıyoruz. Devam eden test sürecinde sık sık yoğun kamuflajlı olarak kameralara yakalanan otomobil bu kez tanıtımı aratmayan görüntüleriyle radarımıza takıldı. İspanya merkezli Motor.es tarafından servis edilen görüntülerde Peugeot 308 ailesinin ön bölümündeki radikal kimlik değişimini görebiliyoruz. Pek çoğumuzun için şaşırtıcı olmayan bu yeni yüzün, beraberinde sınıfının en iddialı çizgilerini getireceği de aşikar. Görüntüler aynı zamanda kısa süre önce yenilenen marka logosunu da karşımıza çıkartıyor. Bu vesileyle yeni 308 için yenilenen marka logosunu taşıyan ilk seri üretim model demek de çok yanlış olmayacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Peugeot 308 cephesinden son detaylar

2008 yılından beridir devam eden macerasında üçüncü jenerasyona geçecek olan 308 için bu nesille birlikte ilk niteliğinde yenilikler bizi bekliyor. PSA grubunun diğer modellerinden de tanıdığımız EMP2 platformu üzerine geliştirilecek olan otomobil bu vesileyle ilk kez hibrit motor seçeneklerine de kavuşmaya hazırlanıyor. Henüz netlik kazanmasa da yeni nesille birlikte tamamen elektrikli e-308’in de masada değerlendirilen bir seçenek olduğunu biliyoruz. Ürün gamında station wagon gövde tipinin devam edecek olması da dikkat çeken hamleler arasında. Yeni 308 ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Devrimsel özellikleriyle yeni 2008 ile tanışın