reklamı kapat

POPÜLER

2021 Peugeot 308

2021 Peugeot 308; merakla beklenen yeni nesil için dikkat çeken konsept çalışma

2021 Peugeot 308 için dijital ortamda gerçekleştirilen çalışma, bizlere büyük oranda gerçeğe dönüşecek çizgileri gösteriyor.

Peugeot ürün gamında son 5 yıllık süreç oldukça başarılı nesillerin yaratıldığı bir macera sürecini görüyoruz. Giriş seviyesinden başlayıp en üste kadar yansıtılan bu dönüşümden nasibini en az alansa şüphesiz 308. Volkswagen Golf, Seat Leon ve Honda Civic gibi birbirinden zorlu rakiplerle mücadele eden bu modeli ufak makyajlarla günümüze kadar taşıyan Fransız üreticinin yeni nesil adımı nihayet yeni yılla birlikte geliyor. Bir süredir kamuflajlı olarak kameralara yakalanan 2021 Peugeot 308, kendisinden tasarım bazında beklenen sınıf atlama dinamiklerine sahip olacağını net şekilde göstermeye başladı. 2008 ve 208’de de uygulanan bu değişimleri merkeze alan konsept çalışma da, bizlere büyük oranda gerçeğe dönüşecek çizgileri dijital ortamda gösteriyor. Projenin arkasında ise daha önce de pek çok çalışmasına yer verdiğimiz Kolesa var.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Peugeot 308 cephesinden son gelişmeler

Yeni jenerasyonla birlikte aracın karakterini çok daha kaslı gösteren tampon grubu ve ızgara yapısı kullanıcıları bekliyor olacak. Işıklandırma grubunun etkisiyle de bu görünümü yukarıya taşıma reçetesini göreceğiz. Altyapı olarak EMP2’nin yeni nesli üzerine inşa edilecek olan modelin kaputunun altında hibrit dinamiklere de “merhaba” diyeceğiz. Yeni nesil 308’in tanıtımının önümüzdeki yılın ilk yarısı içerisinde yapılması bekleniyor. Araçla ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Devrimsel özellikleriyle yeni 2008 ile tanışın