reklamı kapat

POPÜLER

2021 Renault Talisman

2021 Renault Talisman fiyatı ve öne çıkan özellikleri

Tek motor ve donanım seçeneğiyle listelerdeki yerini alan 2021 Renault Talisman, segmentteki zorlu mücadelesini sürdürüyor.

Renault’nun geride bıraktığımız 2020 yılı etkisiyle birlikte beklenen elektrik dönüşümünü hızlandırdığını artık biliyoruz. Bu kapsamda ürün gamını yeniden şekillendirecek olan Fransız üretici için bazı modellerin de feda edilmesi bekleniyor. Markanın Latitude ardından binek sınıfta amiral gemisi rolünü üstlenen Talisman da Espace ile birlikte üretimden kaldırılabileceği dedikodularıyla son dönemlerde gündeme geliyor. Şimdilik konuyla ilgili somut bir adım atılmazken, Renault Türkiye’nin 2021 model yılı listesinde Talisman’ın da kendisine yer bulması dikkat çekiyor. Icon donanım seviyesi ve 1,3 litrelik benzinli motorla satışta olan 2021 Renault Talisman, 520.000 TL’lik etiket fiyatına sahip.

Öne çıkanlarıyla 2021 Renault Talisman

Son olarak geçtiğimiz yıl içerisinde bir makyaj operasyonuna alınan Talisman, dışarıda ve içeride nitelikli revizyonlarla yola devam ettirilmişti. Kokpitinde 10,2 inç boyundaki dijital sürücü ekranı büyük oranda elden geçirilen otomobilde, daha tatminkar grafikler karşımıza çıkıyor. Bununla birlikte giriş seviyesindeki donanım paketinde bile deri döşeme dokunuşlarıyla zenginleştirilen Talisman’da daha büyük bardaklıklar, kablosuz akıllı telefon şarjı ve iyileştirilmiş bir GPS sistemi yer alıyor. Aracın üst paketlerinde Nappa deri döşemeyle kalite algısını üst noktalara da çekmek mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektronik donanım yeniliklerinde ise; görüş performansı yarı yarıya iyileştirilmiş (220 metre) LED matrix ışıklandırmalar, otonom acil frenleme, adaptif hız sabitleyici, trafik ve otoban asistanı, şerit takip ve uyarı gibi parçalar karşımıza çıkıyor. Talisman’nın Türkiye satışta olan tek motor seçeneği olan ve 160 beygir güç 1,3 litre benzinli motor bize grubun diğer markalarından da tanıdık.

İlginizi çekebilir

Karşınızda yeni Elantra