reklamı kapat

POPÜLER

2021 Skoda Fabia

2021 Skoda Fabia; yeni nesil için tanıtım öncesi nabız gelmeye başladı

 - Güncelleme: 11 Şubat 2021 17:33

Önümüzdeki bahar döneminde tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2021 Skoda Fabia, markasının son yıllardaki çıkışını daha da yukarıya taşımak istiyor.

Ürün gamını son birkaç yılda önemli oranda genişleten Skoda cephesi, SUV atağının ardından binek modellerini yenilemeyi de ihmal etmedi. 2020’nin son dönemleriyle Türkiye satışlarına başlanan Octavia ile dikkat çeken Çekyalı isim, uzun süredir herhangi bir adım atmadığı Fabia için de nihayet düğmeye basıyor. 2021 model yılıyla birlikte yeni nesline kavuşacak olan Fabia için resmi kaynaklardan ilk ipucu görseli de geldi. Önümüzdeki bahar döneminde sahneye çıkarılacak olan 2021 Skoda Fabia, yaklaşık 7 yılın ardından gelecek bir nesil olmasıyla da beklentileri yukarıda tutmamıza neden oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Skoda Fabia cephesinden masadagörünenler

Geçtiğimiz nesillerde olduğu gibi Fabia’yı Volkswagen grubunun diğer üyelerinden tanıdığımız güncel platform üzerinde göreceğiz. Polo ve Ibiza’da kullanılan MQB A0 platformunun merkezinde olacak otomobilin, motor seçeneklerini de bu vesileyle tahmin etmek çok da zor olmayacak. 1.0 litrelik üç silindirli ünitenin ön planda olacağı bu seçenekler, aynı zamanda günümüz emisyon standartlarına da paralel olacak. Şanzıman ayağonda manuel ile birlikte 7 kademeli DSG’yi listelerde göreceğiz. Yeni altyapıyla birlikte Fabia’nın ebatları da yukarıya taşınacak. Bu vesileyle aracın bagaj hacminde 50 litreyi bulan önemli bir artışın olacağı da resmiyet kazanan detaylar arasında. Fabia’nın tasarımında da çizgileri çok daha modern noktaya taşıyacak değişimler bekliyoruz. Scala ve Octavia modelleri yine bu noktada bizim için referans niteliğinde. Combi versiyonuyla da satışta sunulacak modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Yeni Octavia çarpışma testi