reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Transporter

2021 Volkswagen Transporter; yedinci nesil için en ciddi tasarım detayları

Beraberinde önemli revizyonları getirecek olan 2021 Volkswagen Transporter, klasik jenerasyonlara atıfta bulunan karakteriyle ilgi çekecek.

Haziran ayında gerçekleştirilecek tanıtımına adım adım gittiğimiz yedinci nesil Transporter için kademeli detaylanma süreci devam ediyor. Markanın resmi kaynakları tarafından gönderilen render çizimleriyle iç ve dış tasarım dinamikleriyle ilgili değişim mesajları verilmeye başlanan T7 için bugün elimizde hiç olmadığı kadar zengin parçalar var. Markanın Polo ve Golf ile birlikte revize ettiği aydınlatmalı ızgara tasarımının konumlandırıldığı 2021 Volkswagen Transporter, klasik jenerasyonları da akıllara getiren çizgileri sayesinde neo-retro havasını beraberinde getiriyor.

2021 Volkswagen Transporter efsanevi karakterlerden izler taşıyacak

T7 ile ilgili önemli detaylar veren Tasarım Şefi Albert Kirzinger; “Yenilikçi bir adım atarak aracın kendine has karakterini daha da geliştirdik. Bu şemada klasik izlerle de çağrışımlar yapıyprız. Örneğin T3’ün gövdesi etrafında dolanan yatay karakter çizgisini kullanıyoruz.” ifadelerine yer verdi. MQB platformu üzerine geliştirilecek olan T7 tasarımı kadar artırılan ebatlarıyla da kullanışlılık konusunda sınıf atlamaya hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

T7 ile birlikte cam tavanın dahil olacağı iç yaşam alanı çok daha keyifli olacak. Koltukların yeni dizilimde 180 derece dönebilir şeklinde tasarlanacak olması da önemli parçalar arasında. Sürücü tarafında da bolca dijital parça bizi bekliyor. 10 inçlik yepyeni multimedya sistemi, araçta sunulacak 360 derecelik görüş desteğiyle birlikte netleşen özellikler arasında. Artık hibrit motor seçeneklerine de kavuşacak olan Transporter için önümüzdeki günlerde kokpitten detaylar görmeyi bekliyoruz.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle yeni Volkswagen Golf