reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Transporter Nürburgring pistinde kadrajda

2021 Volkswagen Transporter için kameralara yansıyan yeni test fotoğrafları, daha önce görülmeyen ince detaylarla sürece heyecan kazandırıyor.

2020 ile birlikte test sürecinde çok daha somut gelişmelerin yaşandığı 2021 Volkswagen Transporter için çalışmalar devam ediyor. Ekim 2019’da gerçeğini aratmayan bir konsept tasarım çalışmasıyla gündeme taşıdığımız model şu sıralar Nürburgring’deki testleriyle gündemde. Casus fotoğrafçılarının odak noktası haline gelen prototipin tamamen kamuflajlı olduğunu görüyoruz. Fotoğraflarda sağ ön çamurluğundan birinde şarj portuna dikkat çeken kaynaklar bizleri tam elektrikli veya hibrit versiyonların da beklediğini gösteriyor. Bu yöndeki beklentilerin dört silindirli bir motor, batarya paketi ve elektrik motorundan oluşan şarj edilebilir hibrit versiyon üzerine odaklandığını da belirtmeden geçmeyelim.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Transporter için bu yılın sonlarında sahne bekleniyor

Önceki jenerasyona göre hissedilir derece inlen ve araca daha modern bir görünüm katan far tasarımı ve kaput yapısı bu noktada belirleyici rol üstlenecek gibi görünüyor. 2021 model yılıyla tanıtılması beklenilen yeni Transporter’ın kokpit bölümünde de bizleri önemli değişimler bekliyor. Son prototiplerde ise geçtiğimiz birkaç ay boyunca gördüğümüz diğerlerine kıyasla daha uzun bir tavan yapısı dikkat çekiyor. 2021 model yılıyla gelecek T7’nin 2020’nin sonundan önce veya gelecek yılın başlarında piyasaya çıkması bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle yeni Volkswagen Golf