reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Golf

2020 Volkswagen Golf ilk modifikasyon operasyonuyla karşımızda

Grubun en popüler geliştirici ABT, 2020 Volkswagen Golf satış sürecinin başlamasıyla birlikte modifiye sürecini ufak projelerle başlattı.

Geçtiğimiz günlerde elektrikli Transporter projesinin detaylı üzerinde karşımıza çıkan ABT Sportsline, Volkswagen Golf modifikasyon sürecini de resmi olarak başlattı. Almanya satış süreci başlayan modeli garajına alan ekibin ilk hamlesiyse nispeten sakin hatlar üzerine oluşuyor. Dışarıdan bakıldığında kozmetik olarak ufak değişimleri beraberinde getirdiğini gördüğümüz Mk8 projesinde, gövdeyi 25-30 milimetre civarında yere yaklaştıran bir süspansiyon kitine yer veriliyor. Daha sportif bir görüntüye ek olarak, adaptif şasi kontrolü (DCC) ile donatılmış otomobiller için de mevcut olan yeni parçaların, kullanımı iyileştirdiği söyleniyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Golf ABT modifiyesinden öne çıkanlar

Golf’ün görünümüde kendisini ilk bakışta hissettiren parça jantlar oluyor. ABT ekibi özel tasarıma sahip bu seçenekleri araç sahiplerine 18, 19 veya 20 inç ebatlarında sunuyor. Projenin Golf’ün fabrikasyon performans verilerinde herhangi bir değişim içermediğini de özellikle belirtmeden geçmeyelim. ABT, yaptığı açıklamada yaz dönemi başlamadan önce bazı benzinli ve dizel motorlar için performans yükseltmelerini içerecek şekilde paketin de tanıtımını yapacağını söylüyor. Henüz netleşmese de bu paketlerin kokpitte de bazı değişimleri barındırması bekleniyor.

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle yeni Volkswagen Golf