reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Golf R

2021 Volkswagen Golf R kamuflajsız olarak karşımızda

Bu zamana kadar farklı parçaları üzerinden karşımıza çıkan 2021 Volkswagen Golf R, bu kez kamuflajdan tamamen uzak çizgileriyle radarımıza takıldı.

Yeni jenerasyonuyla birlikte tasarım bazında kimlik değiştiren Golf ailesi bir süre kullanıcılarla buluşuyor. Her jenerasyonda olduğu gibi 8. nesilde de zirveyi temsil etme göreviyse yine “R” rozetine emanet. Süreç içerisinde pek çok kez kamuflajlı görselleri üzerinden karşımıza çıkan 2021 Volkswagen Golf R, içerisinde kokpitin de bulunduğu önemli bir sızıntıyla karşımıza çıkıyor. Wilcoblok tarafından Instagram’da yayınlanan görüntüler, yüksek performanslı hatchback’in geniş hava girişlerine sahip ön bölümünü, jant tasarımlarını ve fren kaliperlerini ortaya koyuyor. Model ayrıca daha sportif bir arka tampona, parlak siyah bir difüzöre ve dört çıkışla gelen sahip bir sistemine sahip olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Golf R bildiğimiz donanımlarla geliyor

Sızıntı niteliğindeli görseller arasında yer alan tek iç mekan görüntüsü, sürücünün muhattap olacağı kokpit dinamikleri konusunda tüm merakı ortadan kaldıracak nitelikler. Yeni bir direksiyon sidimi, dijital sürücü ekranı ve aracı özel bir performans moduna geçiren R düğmesi bu kapsamda dikkat çeken parçalar arasında. Bu bölümde kaplama olarak karbon hissiyatlı bir malzemenin varlığından da söz etmek mümkün. Araç R rozetli spor koltuklar ve 10 inçlik ekrana sahip bir bilgi-eğlence sistemi de yer alacak. Volkswagen resmi kaynakları model hakkında şimdilik pek bir açıklama yapmış değil. Performans bazındaki beklentiler ise limitin 330 beygir civarlarında seyredeceğine işaret ediyor. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Yeni Hyundai i20 karşımızda

İLGİLİ HABERLER