reklamı kapat

POPÜLER

2022 Citroen C5 Aircross
Citroen
Citroen Türkiye
Citroen C5 Aircross 2023 fiyat listesi
Citroen C5 Aircross fiyat listesi

2022 Citroen C5 Aircross; yeni model yılı makyajla geldi

 - Güncelleme: 23 Ağustos 2022 00:46

Özellikle kabinde önemli yenilikler getiren 2022 Citroen C5 Aircross, yaz döneminden itibaren yollarda olacak.

Citroen’in C SUV segmentinde öne çıkmayı başaran temsilcisi C5 Aircross için 2022 yılı bir makyaj dönemi olarak kayıtlara geçecek. Saatler önce dijital olarak paylaşılan detaylarla resmiyete kavuşan yeni versiyonla birlikte dış tasarımda daha sade ve premium hissettiren bir karakter bizi bekliyor. 2022 Citroen C5 Aircross cephesinin temel kimliğini oluşturan ön ızgara ve ışıklandırma grubunda yapılan değişimlerle birlikte marka logosunun ve çizgilerin LED ile ışıklandırılmış olması da özellikle gece sürüşlerinde çok daha dikkat çekici seviyeye getirecek.

Citroen
Citroen Türkiye
Citroen C5 Aircross 2023 fiyat listesi
Citroen C5 Aircross fiyat listesi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Citroen C5 Aircross; makyajın dikkat çekenleri

Marka tasarımcıları aracın dış tasarımını daha dikkat çekici kılmak adına gövde panellerinde de revizyonlar yaparak dikkatimizi çekiyor. Yenilenen ön tamponda kullanılan daha köşeli çizgiler sayesinde aracın sportiflik katsayısına hissedilir bir yukarıya gidiş söz konusu. Arka tarafta en dikkat çekici değişim ışıklandırmalarda karşımıza çıkacak. 2022 model yılıyla birlikte listeye eklenecek olan yeni renk ve jant seçenekleri de C5 Aircross’un tasarımını bir katman yukarı taşımada önemli oyuncu konumunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyajla birlikte en büyük değişimlerden birisi de kokpitte bizi karşılıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde lans edilen C5 X’ten tanıdığımız yeni yaşam alanıyla birlikte C5 Aircross’un konsolunun merkezinde 10 inçlik yepyeni bir multimedya ekran konumlandırılacak. Bununla birlikte 12,3 inçlik dijital sürücü ekranını da tamamen yeni bir ünite olarak listeye ekleyebiliyoruz. Fransız üreticinin en büyük silahı olan konfor için de yenilikler dikkat çekiyor. Önceki versiyondan tamamen farklı olacak şekilde gelen koltuklar masaj fonksiyonu ve sönümleme kalitesiyle fark yaratacak gibi görünüyor. Motor tarafında benzinli, dizel ve şarj edilebilir hibrit olmak üzere zengin seçeneklerle yola devam edecek olan ailenin zirvesinde hibrit versiyon konumlandırılacak. 225 PS’lik güç ve 55 kilometrelik elektrik menziliyle gelecek olan hibrit C5 Aircross’un özellikle şehir içi sürüşlerde avantajı ön planda. Önümüzdeki yaz döneminde Avrupa satışları başlayacak olan modelle ilgili fiyat ve diğer önemli bilgileri önümüzdeki süreçte alacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Video

Yeni Nissan Qashqai