reklamı kapat

POPÜLER

2022 Jeep Renegade

2022 Jeep Renegade; ikinci makyaj operasyonu kokpiti çok daha güçlü kılıyor

 - Güncelleme: 11 Ocak 2022 22:23

İç yaşam alanıda ailenin diğer üyelerindeki yeni yapıyı getiren 2022 Jeep Renegade, dışarıda da daha toplu bir görünüm ortaya koyuyor.

2021 içerisinde amiral gemisi niteliğinde önemli modellerini karşımıza çıkartan Jeep, 2022’ye ailenin en çok tercih edilen modelini makyaj operasyonuna alarak “Merhaba!” diyor. 2014 yılında lanse edilen halihazırdaki versiyon için ikinci makyaj niteliği taşıyan yeniliklerle birlikte özellikle kokpitte önemli değişimler kullanıcıları bekliyor olacak. Brezilya’da tanıtımı gerçekleştirilen ve önümüzdeki günlerde Avrupa versiyonuyla da karşımıza çıkmasını beklediğimiz 2022 Jeep Renegade için teknik detaylar ise önümüzdeki günlerde paylaşılacak


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Jeep Renegade ile gelen yeniliklerden ilk parçalar

2022 ile birlikte Renegade’in dış tasarımında ufak ma detaylı bakıldığında hissedilecek farklar karşımıza çıkıyor. Ön ızgara tasarımı biraz daha kompakt ve toplu hale getirilen aracın ışıklandırmalarında da modernleştirme revizyonu yer alıyor. Arka tarafta da değişimi kolaylıkla hissedilen ışıklandırmalar yeni tamponla tamamlanıyor. Yeni model yılıyla birlikte gelecek jant setleri de aracın görünümündeki belirleyici farklardan olacak. Kokpit tarafında ise 2021 yılı içerisinde tanıtımı gerçekleştirilen ve halihazırda Türkiye’de satışta olan Compass’tan tanıdığımız direksiyon ve konsol tasarımı bizi karşılıyor. Bu sayede artık gerçek anlamda premium segmente yaklaşan bir deneyimin yakalanabileceğini hissettiğimiz bu bölümde 8,4 inçlik multimedya ekran ve tamamen dijital 7 inçlik bir sürücü ekranı konumlandırılıyor. Motor ve şanzıman tarafında herhangi bir değişim barındırması beklenmeyen yeni Renegade ile ilgili derinlemesine parçalar için biraz daha beklememiz gerekecek.

Video

Yeni Nissan Qashqai