reklamı kapat

POPÜLER

2022 Fiat Egea Cross Wagon
uygun fiyatlı kasko

2022 Fiat Egea Cross Wagon; merakla beklenen yeni versiyon tanıtıldı

 - Güncelleme: 11 Ocak 2022 11:44

SUV tasarım çizgileri ve yükseklik avantajlarının SW kullanışlılığıyla harmanlandığı 2022 Fiat Egea Cross Wagon için fiyat da açıklandı.

2022 model yılıyla birlikte birbirinden önemli gelişmelere sahne olmasını beklediğimiz Egea model ailesinin bu alandaki ilk gelişmesi karşımızda. Son dönemlerin popüler kombinasyonu olan SW gövde tipiyle Cross çizgilerinin bir araya getirilmesinden doğan 2022 Fiat Egea Cross Wagon, ailenin beşinci gövde tipi olarak ürün gamına dahil olacak. Egea Cross Wagon”un da aileye katılmasıyla birlikte kullanıcıların beklentileri daha geniş bir yelpazede karşılanırken, satış adetlerine de önemli bir katkının gelmesi şaşırtıcı olmayacak. Tek donanım seviyesiyle satışa sunulacak olan modelin lansman fiyatı ise 419.900 TL olarak açıklandı.

uygun fiyatlı kasko

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fark yaratan detaylarıyla 2022 Fiat Egea Cross Wagon

Egea Ailesi’nin en yeni üyesi Cross Wagon, SUV görünümünde Station Wagon rahatlığını bir araya getiriyor. Lansmanla birlikte Lounge donanım seviyesi ile tercih edilebildiğini gördüğümüz Cross Wagon, 550 litrelik bagaj kapasitesi ve yüksek sürüş pozisyonu sunan gövde mimarisi ile outdoor aktivitelerini sevenler, kalabalık aileler ve hobi sahiplerinin tercihi olacağının da sinyalini veriyor. Egea Cross Wagon’un yerden yüksekliği süspansiyon yapısı, jant ve lastik ölçüleriyle Station Wagon gövde tipine göre 35 mm artıyor. Tıpkı Egea Cross’ta olduğu gibi; Cross Wagon da tasarımsal detaylarıyla fark yaratıyor. Otomobilin crossover detayları çamurlukların etrafındaki gövde kaplamaları ile başlayarak yanlarda ve ön tarafta da devam ediyor. Cross Wagon’un kaslı ön ve arka tamponu, yan marşpiyelleri, 17 inç elmas kesim jantları ve özel tavan rayları da ona güçlü ve gösterişli bir görünüm sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Egea Cross Wagon’da gelişmiş bağlanabilirlik çözümleri ve 10 inç dokunmatik ekrana sahip beşinci nesil UConnect 5 multimedya sistemi yer alıyor. Kullanıcılarına pratik ve kullanışlı bir sürüş deneyimi sunmaya hazırlanan modelde, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteğine sahip olan beşinci nesil Uconnect 5, kişiselleştirilebilir profillerle 5 adede kadar konfigürasyonu saklama olanağı yer alıyor. Egea Cross Wagon Lounge, 10 inç dokunmatik ekranının yanı sıra, standart olarak sunduğu anahtarsız giriş & çalıştırma ve kablosuz şarj özelliği sayesinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Egea Cross Wagon, aynı zamanda tüm Egea Ailesi gibi sınıfının en zengin güvenlik özelliklerini de kullanıcısına sunuyor. ‘Trafik İşareti Tanıma Sistemi’, ‘Akıllı Hız Asistanı’ ‘Şerit Takip Sistemi’, ‘Sürücü Yorgunluk uyarı Sistemi’, ‘Akıllı Uzun Far’, ‘Kör Nokta Uyarı Sistemi’ ve Ön park sensörleri gibi özellikler sunan Cross Wagon yenilikçi ve modern bir yapı sergiliyor. Egea ailesi 2022 içerisinde uzun süredir beklenen otomatik şanzıman seçeneğine de kavuşacak.

Video