reklamı kapat

POPÜLER

2022 Ford Ranger

2022 Ford Ranger için geliştirme sürecinden yeni detaylar geldi [Video]

Adım adım tanıtım sürecine ilerlediğimiz 2022 Ford Ranger, son kullanıcıya erişim öncesi zorlu testleri geride bırakıyor.

Bu yılın son dönemi içerisinde lansmanının yapılması beklenilen yeni nesil Ford Ranger için geliştirme süreci hummalı bir şekilde devam ediyor. Testleriyle ilgili ilk resmi detayları geçtiğimiz ay içerisinde gönderilen modelin dinamikleri, gerçekleştirilen ortaklık gereği Volkswagen Amarok için de referans olacak. Aradan geçen zaman diliminin ardından resmi kaynakların yeni detaylar gönderdiği 2022 Ford Ranger, zorlu şartlara meydan okuma felsefesinden bu noktada da ödün veriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Ford Ranger test koşullarından detaylar

Ford mühendisleri yeni nesil Ranger için sağlamlık ve dayanıklılık noktaları konusuna özellikle önem veriyor. Kuzey Amerika ve Yeni Zelanda merkezli olarak gerçekleştirilen soğuk hava testlerinin ardından sıcak hava testleri için rotayı Avustralya ve Orta Doğu dinamiklerine kıran Ranger için 50 dereceyi aşan bir ortamdan bahsetmek mümkün. Çöl şartlarında 10 bin kilometreyi devirmesi beklenen model için toplam test kilometresi 1 milyonu aşacak. Bu kilometrenin yarısından fazlasının arazi sürüşü odağında olduğunu da özellikle belirtmekte fayda var.