reklamı kapat

POPÜLER

2022 Ford Ranger

2022 Ford Ranger; Volkswagen Amarok ortaklığıyla gelecek yeni nesilden ilk resmi detaylar

Bu yıl içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2022 Ford Ranger, yeni nesil Amarok’dan da teknik bazda mesajlar barındıracak.

Volkswagen ile gerçekleştirilen ortaklık kapsamında yeni neslinde Amarok ile altyapı paylaşımının yapılacağı Ranger, pazarın referans modellerinden biri olarak yeni neslinde de iddialı. Dördüncü jenerasyonuyla karşımıza çıkarılacak olan pickup pazarının köklü ismi için bir süredir devam eden test süreciyle ilgili nihayet ilk bilgiler paylaşıldı. Ford’un resmi kanalları üzerinden zorlu geliştirme aşamalarını karşımıza çıkarttığı video üzerinden tasarımıyla ilgili de ilk mesajları verdiği yeni Ranger, Amerika’daki F-Serisi’ni andıran bir yüze sahip olacak gibi görünüyor. 2022 Ford Ranger her şey planlandığı gibi giderse bu yılın son çeyreğinde tanıtılacak.

2022 Ford Ranger için en büyük beklenti motorun altında

Pickup pazarındaki isimlerin zor günler geçirmesine rağmen, satışa sunulduğu pek çok bölgede en çok tercih edilen isimlerde zirveye oturan Ranger için tasarımla birlikte pek çok soru işareti de masadaki güncelliğini koruyor. Burada bizim de merak ettiğimiz noktaların başında motor var. Ford cephesi bu konuyla ilgili şimdilik herhangi bir detay vermezken, dördüncü nesilde, Amerika’da atılan tamamen elektrikli versiyon hamlesinin bir benzerinin Avrupa odağında atılıp atılmayacağı büyük bir merak konusu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Güncel pazarda git gide daralan emisyon standartları uzamında bir hibrit motor kombinasyonunun da beklentiler arasında olduğunu söylemek mümkün. Şu aşamada yeni Ranger’dan gelen en net mesaj ise arazi ve sıra dışı yol şartlarında performanstan hiçbir ödün verilmeyeceği yönünde. Tanıtılmasıyla birlikte yeni nesil Amarok için teknik açıdan referans olacak Ranger ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.