reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda BR-V

2022 Honda BR-V; başarılı SUV ikinci jenerasyonuyla daha iddialı

Asya pazarında yakalanan başarıyı yeni bir noktaya yaşıyacak olan 2022 Honda BR-V, yeni jenerasyonuyla tasarım olarak çok daha tatminkar.

Honda’nın 2015 yılından beridir Endonezya pazarında en önemli oyuncularından birisi olan BR-V, 2022 model yılıyla birlikte ikinci jenerasyonuna taşınıyor. Tasarım dinamiklerini N7X konseptinden alarak görünümde çok daha iddialı bir model halini alan model, bu sayede daha üst segment hissettirecek noktaya gelmiş durumda. 5 yıllık macerası boyunca 250 bin adedi geçen satış adedi yakalayan ilk jenerasyonun ardından beklentilerin oldukça yüksek olduğu 2022 Honda BR-V, üç bölmeli yaşam alanının getirisi olan 7 kişilik yolcu kapasitesiyle de ön planda olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda BR-V için öne çıkan özellikler

Şimdilik iç yaşam alanıyla ilgili görsellerin paylaşılmadığı modelin donanımları da güncel pazar rekabetine ayak uyduracak silahlarla dolu. Sürücü tarafında 4,2 inçlik dijital ekranla geleceği söylenen yeni BR-V’nin multimedya ekranı da 7 inçe kadar esneklik gösterecek. Ailenin elektronik sürüş destekleri de bu kapsamda artırılanlar arasında kendisine yer bulacak. İkinci neslin kaputunun altında ise kullanıcıları 1,5 litrelik motorun geliştirilmiş bir versiyonu bekliyor. Honda kullanıcılara 121 PS güç ve 145 Nm tork gibi yeni City’den alışık olduğumuz verileri vadediyor. Şanzıman tarafında da CVT standart olarak sunulacak. Önümüzdeki süreçte farklı motor seçeneklerine sahip olması beklenen yeni BR-V’nin üretimi Endonezya’da gerçekleştirişecek. Aracın Asya pazarına özel olarak harmanlanan motor/donanım kombinasyonlarıyla 16 bin dolar gibi uygun bir etiket fiyatına sahip olması bekleniyor.