reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda Civic Sedan

2022 Honda Civic Sedan için patent görselleri üzerinden gerçeği aratmayan çalışma

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan render görsellerinin ardından 2022 Honda Civic Sedan için bağımsız tasarım çalışmaları da ortaya çıkmaya başladı.

Eylül ayının son günlerinde ortaya çıkan patent görselleri üzerinden tüm dünya basınında kendisine yer bulan yeni nesil Honda Civic için çok ciddi ipuçlarını elde ettik. Marka içerisinde aracın tasarım dinamiklerinde halihazırda dış pazarda satışta olan Accord’a odaklanılacağı bu kapsamda netlik kazanmış oldu. İki gövde tipi için de detaylar içeren bu görselerin ardından bağımsız tasarımcılar da bizi çok fazla bekletmeyerek kolları sıvadı. 2020 Honda Civic Sedan için KDesign AG tarafından dijital ortamda geliştirilen tasarım çalışması, Si dinamiklerinin merkeze alınarak görüntünün sportif felsefeyle nasıl bir izlenim yaratabileceğini ortaya koyuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda Civic Sedan, sportif çizgilerle çok daha dikkat çekici olacak

Yeni jenerasyonuyla birlikte gerek dış gerekse iç tasarım dinamikleriyle ileriye taşınan bir Civic bekliyoruz. Özellikle malzeme kalitesi noktasında var olan bu beklentiler, Accord ile büyük beğeni kazanan dış karakterle tamamlanacak. KDesign AG ekibinin Si versiyonu üzerine odaklanarak geliştirdiği çalışmada da gerek ön gerekse arka taraftaki yapıyla çok daha tatminkar bir dinamik hissiyatı karşımıza çıkıyor. Sedan versiyonla birlikle bizleri bekleyen değişimler arasında entegre bagaj spoylerı yer alıyor. Günümüzdeki fastback çizgilerinin nispeten biraz daha yumuşatıldığı modelin arka ışıklandırma gruplarında da günümüz versiyona göre farklılıklar göreceğiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

2020 Honda Jazz