reklamı kapat

POPÜLER

2022 Honda Civic Sedan

2022 Honda Civic Sedan; Hatcback ardından ailenin diğer ismi de görünmeye başladı

Gündeme ikinci bir gelişme olarak düşen 2022 Honda Civic Sedan sızıntıları, patent detayları üzerinden değişimin tasarımsal parçalarını ortaya koyuyor.

CivicXI kaynaklı olarak sızdırılan ve kısa sürede dış basında kendisine yer bulan yeni Civic patent sızıntılarının ilk parçalarını sabah saatlerinde sizlerle değerlendirmiştik. Hatcback üzerinden ailede gerçekleştirilecek tasarımsal değişimlere bir ilk bakış niteliği taşıyan bu sızıntının ardından bizleri ikinci bir gelişme karşıladı. Bu vesileyle karşımızda duran 2022 Honda Civic Sedan görselleri, Türkiye’nin en çok satılan otomobillerinden birisinin yeni önizlemesini bizlere sunuyor. Ön bölümünde HB’de gördüğümüz çizgileri büyük oranda birebir şekilde taşıyan versiyonda temel fark arka yer alacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Honda Civic Sedan hissedilir değişimlerle geliyor

Sedan versiyonla birlikle bizleri bekleyen değişimler arasında, HB ile olduğu gibi entegre bir bagaj spoylerı karşılıyor. Günümüzdeki fastback çizgilerinin nispeten biraz daha yumuşatıldığı modelin daha geleneksel bir yapıya bürüneceğinin sinyallerini de bu vesileyle almış oluyoruz. Yeni Civic Sedan’ın arka ışıklandırma gruplarında da günümüz versiyona göre farklılıklar göreceğiz. Yine de aracın tüm parçalarında bir Accord havası alınacağını da belirtmeden geçmeyelim. 2022 yılında Türkiye’deki fabrikasını kapacak olan Honda, geçtiğimiz günlerde İngiltere’deki operasyonları içinde benzer bir adımla gündeme gelmişti. Bu doğrultuda gözler ağırlıklı olarak Amerika’daki tesislerde olacak. Önümüzdeki yılın bahar döneminde tanıtılması beklenen modelin satış süreci de piyasaya göre şekillenecek.