reklamı kapat

POPÜLER

2021 Hyundai Tucson

2021 Hyundai Tucson bayilere gelmeye başladı; işte ilk fotoğraflar

 - Güncelleme: 27 Eylül 2020 17:54

Güney Kore merkezli servis edilen görüntülerde, kısa süre içerisinde pazara sunulacak 2021 Hyundai Tucson için gerçek dünya dinamikleri karşımıza çıkıyor.

Yaklaşık iki hafta önce tüm detaylarıyla karşımıza çıkan 2021 Hyundai Tucson, geçirdiği tasarım evrimiyle tüm dünyada büyük ilgi çekti. 2019 yılında Los Angeles AutoMobility Fuarı’nda tanıtılan Vision T Concept baz alınarak üretilen yeni jenerasyon, kompakt SUV segmentine sıradışı tasarım özellikleriyle farklı bir bakış açısı getirme iddiasını taşıyor. Tanıtım sürecinin ardından Avrupa merkezli olarak sunulacak motor seçenekleri de netleşen Tucson’un, Kore merkezli olarak yavaş yavaş bayilerdeki yerini almaya başladığını görüyoruz. The Korean Car Blog tarafından servis edilen görüntülerde, uygulanan yeni tasarım dilinin dijital dünyada olduğu kadar gerçek dünyada da ilgi göreceğini söylenebilir. Üretim süreci de tanıtımla birlikte başlayan Tucson, kısa süre içerisinde Güney Kore iç pazarında satışa çıkacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan yenilikleriyle 2021 Hyundai Tucson

Hyundai Tucson, eski nesline göre daha kaslı duruşu, sert ve keskin hatları ve dinamik oranlarıyla oldukça güçlü bir SUV imajı çiziyor. “Sensuous Sportiness” tasarım kimliğine göre geliştirilen popüler model, orantı, mimari, stil ve teknoloji ile karakterize ediliyor. Tasarımının haricinde, yenilikçi teknoloji ve üst düzey mobil çözümlerle de hayata geçirilen Tucson, sahibiyle arasında bir bağ kurmayı amaçlıyor. Modelin öne çıkan en büyük özelliği ise tasarımla bütünleşen yeni parametrik gizli far sistemi. Araç çalıştırıldığı zaman beliren farlar, ön bölümde oldukça güçlü bir ilk izlenim sağlıyor. Işıklar söndüğünde ise aracın ön kısmına hakim olan geometrik desenler ön plana çıkıyor. En son teknolojiye sahip bu aydınlatma teknolojisi sayesinde, gündüz farları açıldığında da ızgaranın koyu krom görünümü, mücevher gibi şekillere dönüşüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tamamen yeni bir gövdeye ve platforma sahip olan Tucson’un dinamik oranları, yolcuların konforunu ve ferahlığını ön planda tutuyor. Bir önceki nesle göre 20 mm daha uzun, 15 mm daha geniş ve 10 mm artırılmış dingil mesafesi gelen Yeni Tucson, kısacası her zamankinden daha geniş. Özellikle arkada oturan yolcular, 26 mm ek diz mesafesinin keyfini çıkarak saatlerce uzun yolculuklar yapabilecekler. Bu arada, bagaj kapasitesi de seçilen motor ve güç aktarım sistemine bağlı olarak 33 ila 107 litre arasından artırılmış. Hyundai tarafından açıklanan hacim 620 litre ve koltuklar katlandığında da 1.799 litreye kadar çıkabiliyor. Tucson ile ilgili merak ettiğiniz diğer detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR