reklamı kapat

POPÜLER

2022 Hyundai Palisade

2022 Hyundai Palisade iddialı tasarım revizyonlarıyla geliyor

 - Güncelleme: 07 Nisan 2022 17:05

Amerika merkezli olarak lanse edilecek olan 2022 Hyundai Palisade, tasarım ve teknoloji tarafında daha güçlü silahlarla geliyor.

Hyundai cephesinin 2019 ile birlikte Amerika merkezli olarak lans ettiği Palisade, ürün gamının yeni zirvesi rolüyle yaklaşık dört yıldır mücadele ediyor. Ailenin tamamında ayrılan tasarım dinamikleriyle bir anlamda kendinden sonra gelenlere de ışık tutan dev SUV, yeni model yılıyla birlikte kapsamlı bir makyaj operasyonuna alındı. 13 Nisan günü, Amerika New York’ta gerçekleştirilecek Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağı duyurulan 2022 Hyundai Palisade için ilk cidd ipuçlarını da gönderen resmi kaynaklar, beklentilerin karşılanacağı mesajını veriyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Hyundai Palisade tasarımından ilk mesajlar

Bir önceki nesline göre daha büyük, daha geniş ve daha modern olarak lanse edilen Palisade, tasarımında ve teknolojisinde önemli ölçüde geliştirilmelere yer veriyor. Yeni versiyonun tasarımı çok net bir farklılıkları beraberinde getirecek. Geniş ve basamaklı bir ızgara formu ile geleceğini gördüğümüz model, daha üstün bir görünüm sunmak için markanın karakteristik özelliği haline gelen parametrik dizayn öğelerini kullanıyor. Palisade; sportif tamponlara, keskin kenarlı hatlara ve görsellikte çekicilik yaratan dikey konumlandırılmış LED kompozit aydınlatmalara sahip. Yeni ve çok kollu alaşım jantlar ise sağlam ve üstün bir görünüm için otomobilin tasarımını destekliyor. Önümüzdeki günlerde daha net detaylarıyla karşımıza çıkacak olan modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak. Modelin eski versiyonuyla ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.