reklamı kapat

POPÜLER

2022 Hyundai Palisade

2022 Hyundai Palisade; ailenin amiral gemisi yenilikleriyle çok daha iddialı

 - Güncelleme: 14 Nisan 2022 03:00

New York Otomobil Fuarı kapsamında tanıtılan 2022 Hyundai Palisade, tasarım ve konfor tarafında güçlenerek yola devam ediyor.

Son yılların yükselen isimlerinden Hyundai’nin 2018 yılında ürün gamına eklediği Palisade, markasının yeni amiral gemisi olarak lanse edilmişti. Amerika pazarı merkezinde devler arasında rekabete dahil edilen model, bu yıl önemli bir makyaj operasyonuyla yola devam edecek. New York Otomobil Fuarı kapsamında sahneye çıkarılacak olan 2022 Hyundai Palisade, özellikle yeni tasarım dili sayesinde çok daha dikkat çekici hale gelmiş durumda. Sürüş modları arasına eklenen “Çekiş” ile yük ve karavan çekme tarafında artık daha dengeli olan Palisade’ın kullanıcı kitlesini artırma konusunda iddiası yüksek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Hyundai Palisade ile gelen kilit değişimler

Hyundai cephesinin Tucson ve Santa Cruz gibi isimleri sonrasında Palisade için de devreye aldığı yeni tasarım diliyle, ön ızgaradaki farklılık ilk andan itibaren en ayırt edici parça olara karşımıza çıkıyor. Ebatsal olarak daha da büyüyen dev panelle birlikte tamponlara kadar uzanan LED gündüz farları, Palisade’ın amiral gemisi rozetini yansıtmada büyük rol oynayacak. Bununla birlikte aracın tamponları ve 20 inçlik yeni jant seti de makyajla birlikte bir bütün olarak gelenler arasında.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kokpit tarafına geçtiğimizde ise Palisade’ın konfor ve lüks donanım tarafındaki dokunuşlarla güçlendirildiğini görüyoruz. Yeni direksiyon simidi, 12 inçlik multimedya ekranı, sürücü ekranı ve koltuk başlıkları gibi yenilikler öne çıkarılıyor. Palisade ile birlikte ilk kez dikiz aynasının dijital olarak kamera üzerinden geri gösterme özelliği de kullanıcılara sunulacak. Kaputunun altında herhangi bir değişimin yapılmadığı model, bu senaryoda 3,8 litrelik V6 motoru üzerinden 295 PS güç ve 355 Nm tork değerleriyle yola devam ediyor. 8 kademeli otomatik şanzımanın standart olarak sunulduğu model ailesinde önden çekiş ve 4×4 altyapı seçenekleri tercih edilebilecek.