webOS’lu 32 inçlik Hi-Level televizyon için A101 fırsatı [Mart 2024]

26 Mart 2024 16:00

Hi-Level televizyon için A101 kampanyası açıklandı. 32 inçlik ekran boyutuna sahip olan televizyon webOS işletim sistemi yüklü geliyor. Bu işletim sistemi sayesinde televizyona uygulamalar veya oyunlar yüklenebiliyor.

Kullanıcılar bu sayede herhangi bir medya oynatıcısına ihtiyaç duymuyor Hi-Level 32 inç televizyon modelinde içerikleri izleyebiliyor. 8 GB’lık dahili depolama kapasitesine sahip olan televizyonda 1 GB’lık RAM var. Giriş seviyesine konumlanan televizyon yüksek performansa ihtiyaç duymayan kullanıcılara hitap ediyor. 1.366 x 768 piksel çözünürlük sunan televizyonda iki adet USB bağlantısı bulunuyor. Bu bağlantılar sayesinde televizyona harici diskler veya USB flaş bellekler takılabiliyor. 2.4 GHz ve 5 GHz kablosuz bağlantılara destek veren televizyon bu sayede kablosuz internet deneyimine de imkan tanıyor. İki adet 8 watt’lık hoparlörün tercih edildiği televizyonda Wireless Display özelliği de var. Bu özellik sayesinde mobil cihaz kullanıcıları içeriklerini televizyona kablosuz olarak yansıtabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hi-Level 32 inç televizyonun A101’deki indirimli fiyatı ne kadar?

Dijital ses çıkışının da bulunduğu televizyonda Bluetooth 5.0 özelliği de yer alıyor. Bu özellik kullanılarak televizyona kablosuz fareler veya klavyeler de bağlanabiliyor. 28 Mart‘ta A101’de satışa sunulacağı açıklanan televizyonun kampanyalı fiyatı ise 4.799 TL. Televizyon kredi kartlarıyla taksitli olarak satın alınabiliyor. Cihazın taksitli olarak da satılıyor.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş