reklamı kapat

POPÜLER

Bugatti’den Cristiano Ronaldo’lu nefes kesen Chiron reklamı [Video]

Bugatti’nin Veyron’un ardından üretimine başladığı canavarı Chiron ile Christiano Ronaldo bir reklam filmi için bir araya geldi.

8.0 litre hacme sahip dört turboşarj destekli on altı silindirli devasa bir makine, dört tekerlekten çekiş altyapısı, karbon fiber gövde, 1.500 beygir güç, 1.600 Nm tork. 0’dan 100’e 2.5 saniyenin, 0’dan 200’e 6.5 saniyenin, 0’dan 300’e ise 13.6 saniyenin altında erişebilme ve saatte 420 kilometrelik maksimum sürat. Bugatti Chiron şüphesiz dünyanın en özel otomobillerinden bir tanesi. Teknik değerlerinin yanı sıra tasarımıyla da otomobil dünyasındaki diğer tüm rakiplerinden ayrılan Chiron’un ilk 70 adedi sahiplerine teslim edilmek üzere şu anda hazırlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaklaşık 2,5 milyon dolarlık bir satış fiyatı bulunan böyle özel bir otomobile sahip olacak kullanıcının da şüphesiz bir o kadar özel olması gerekiyor. Sahip olduğu yetenekleri ve tekniğiyle futbol dünyasının Lionel Messi ile birlikte en iyisi olarak nitelendirilen Cristiano Ronaldo da şüphesiz Chiron’a sahip olabilecek kişiselden bir tanesi. Chiron’un üretimine devam eden Bugatti, Ronaldo ile bir reklam filminde bir araya gelerek dünyanın en hızlı otomobillerinden bir tanesini dünyanın en hızlı futbolcularından bir tanesiyle buluşturdu. Ronaldo’nun Porsche ve Ferrari gibi üreticilerinin de modellerinin yer aldığı garajda başlayan reklam filminde Chiron’un dinledikçe suratımızda anlamsız bir tebessüm yaratan sesini dinleme şansına erişiyoruz. İlgili videoyu haberin görseli üzerinden izleyebilirsiniz.