reklamı kapat

POPÜLER

iPhone X vs Sony A7R III

Sony A7R III ile iPhone X kamera testinde karşı karşıya [Video]

Apple‘ın yeni akıllı telefonu iPhone X, aile içerisinde şimdiye kadar kullanılmış en gelişmiş kamera sistemiyle geliyor. Diğer akıllı telefonlara karşı da büyük başarı gösteren telefon, bu sefer alanının en iyisi Sony A7R III karşısına çıkartılıyor. Çok adaletsiz olduğunu düşündüğünüz karşılaştırma ilginç sonuçlar ortaya koyuyor.

Bu çalışmanın arkasında Tristan Pope yer alıyor. Tam 42 megapiksel çözünürlükte FF (Tam Kare) sensörlü Sony A7R III ile iPhone X‘u aynı model üzerinde test eden Pope, elbette beklediğimiz sonuçları alıyor. En gelişmiş aynasız fotoğraf makineleri arasında yer alan A7R III, her açıdan yeni nesil iPhone‘u geride bırakıyor. Ancak Pope’un videosu doğru ışık şartlarında iPhone X‘un da harikalar yaratabileceğini gösteriyor. Özellikle Instagram gibi çözünürlüğün önemli olmadığı platformlar için harika görünen telefon, sunduklarıyla beğeni topluyor. Özellikle uygulama desteği ve sunduğu esnek düzenleme seçenekleriyle öne çıkartılan telefon, “portre modu” ile portre çekimlerde büyük potansiyel ortaya koyuyor. Ayrıca telefon her zaman yanınızda olduğu için yarışa 1-0 önde başlıyor.

iPhone X vs Sony A7R III

“Sony A7R III ve iPhone X”

20 dakika uzunluğundaki videosunu Focos isimli uygulama üzerine kuran ve bu sayede iPhone X ile elde edilen sonucu orijinalden daha iyi hale getirmeyi başaran Tristan Pope, Sony A7R III için çok açık konuşuyor. Fotoğraf makinesinin sunduğu kaliteyi “kopyalanamaz” olarak nitelendiren Pope, ilginç bir çalışmaya imza atmış görünüyor. Bahsettiğimiz videoyu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.

Video