reklamı kapat

POPÜLER

turkcell

Turkcell’den Ramazan ayına özel güzel hediyeler

Turkcell’den Ramazan ayına özel güzel hediyeler geliyor. Turkcell, 14 Haziran’a kadar internet paketlerini ikiye katlıyor. Ayrıca, Türkiye’nin sevilen dijital uygulamaları BiP, TV+, Dergilik ve lifebox’ta geçerli GB’lar da iki katına çıkacak. 

Kampanyadan faydalanabilmek için 4.5G uyumlu SIM kart sahiplerinin BiP uygulamasına girerek, keşfet içerisindeki “4.5G Ramazan Kampanyası” servisini takip etmeleri yeterli olacak.

Ramazan boyunca ihtiyaçları olan imsak saatleri, iftar menüleri gibi her türlü bilgiye anında ulaşabilecek.  Kampanyadan faydalanan faturalı hat sahipleri 30 gün süreyle tarife paketlerindeki data içeriğini ve servislerde geçerli internet paketlerini iki kat artırıyor. Ön ödemeli müşteriler ise kampanya döneminde satın aldıkları internet paketleriyle servislerde geçerli data paketlerini ikiye katlıyor. Kampanyadan kurumsal Turkcell’liler de faydalanabilecek.

Turkcell’in mesajlaşma servisi: BİP

BiP’in Para Transferi özelliğiyle istediğin kişiye mesaj gönderir gibi kolayca para göndermek mümkün. IBAN, hesap no gibi karışık işlere girmene gerek kalmıyor. Kullanıcıların para gönderecekleri kişinin numarasını bilmeleri yeterli. BiP’te tek görüntülü görüşme haricinde grup görüntülü görüşme özelliği de yer alıyor. Kullanıcılar 6 kişiye kadar grup görüntülü görüşme özelliğinden faydalanabiliyor.

Video