reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy S10 ISOCELL Plus

Samsung’un şaşırtan performansıyla Galaxy S10’da da yer alabilecek yeni kamera teknolojisi

Samsung’un son günlerde gündemden düşmeyen yeni akıllı telefonu Galaxy S10, merakla bekleniyor. Şirketin yeni ISOCELL Plus teknolojisi ise modelin kamera performansı hakkında heyecanlandıran detaylar veriyor.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, kısa süre önce yeni ISOCELL Plus sensör teknolojisini görücüye çıkarttı. 2013’de hayatımıza giren ISOCELL‘in son hali, CMOS sensörlerin daha fazla ışık yakalamasına ve daha doğru renkler sunmasına imkan tanıyor. Sensörü ışık hassasiyetini hatırı sayılı ortadan artıran (yüzde 15) bu teknoloji, sonuç olarak özellikle düşük ışıkta çok daha iyi fotoğraflar vadediyor. Galaxy S9 ailesiyle düşük ışık fotoğraf konusunda iyi iş ortaya koyan Samsung, bunu ISOCELL Plus ile bir seviye daha yukarıya çıkartmaya hazırlanıyor. Bu performasın arkasında ise ISOCELL ile pikseller arasına konulan metal bariyerin yeni bir materyal ile değiştirilmesi yer alıyor. Söylendiği kadarıyla metal bariyer bazı ışık yansıtma sorunları yaratabiliyor. Direkt olarak Fujifilm tarafından geliştirilen yeni materyal, tüm bu sorunları ortadan kaldırarak optimum performans getiriyor. 20 megapiksel üstü çözünürlüklere destek veren yeni teknoloji, ilk olarak Galaxy S10‘da karşımıza çıkabilir deniyor. Galaxy Note 9 içinse geç kalınmış olabileceği yapılan tahminler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy S10 ISOCELL Plus

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S10’un arkasında üç kamera yer alabilir

Sağlam bir kaynaktan gelen bilgiye göre Galaxy S10 için şu an Beyond 0, Beyond 1 ve Beyond 2 kod adlı üç versiyon masada bulunuyor. Söylendiği kadarıyla Beyond 0 kodlu Galaxy S10’un arkasında Galaxy S9 gibi tek kamera bulunuyor. Beyond 1 kodlu Galaxy 10 Plus’ın arkasında ise Galaxy S9 Plus gibi çiftli kameranın yer alacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Beyond 2 kodlu modelin ise arkasında Huawei P20 Pro gibi üçlü kamera sisteminin yer alacağı konuşuluyor. Bu sayede geniş çekim imkanlarının sunulacağı belirtiliyor.

İlgili Video

Galaxy S9 ailesine kamerasına yönelik tanıtım