reklamı kapat

POPÜLER

Üç arka kameralı iPhone Apple

Üç arka kameralı iPhone modelinden önemli detaylar

Teknoloji devi Apple, 2019’da üç arka kameralı bir iPhone ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte bu merak edilen model için önemli detaylar var.

Apple 2019’da tanıtacağı bu yeni iPhone ile direkt olarak Huawei P20 Pro‘ya rakip olmak istiyor. Ancak burada çok daha gelişmiş bir altyapı bizleri bekliyor gibi duruyor. Kaynaklara göre telefonun arkasındaki bu üçlü kamera sistemi, iPhone X’un önünde yer alan TrueDepth‘den daha gelişmiş ortam algılama yetenekleriyle geliyor. Ortamı derinliğiyle beraber görebileceği belirten sistem, söylendiği kadarıyla stereoskopik görüntü oluşturabiliyor. Arkadaki iki sensörün objeleri farklı açıdan çekmek (Derinlik ve mesafe algılama amacıyla) için kullanılacağı söylenirken, üçüncü sensörün ise 3 kat optik yakınlaştırma getireceği belirtiliyor. Bu optik yakınlaşma seviyesinin iPhone dünyasında bir ilk oluşturacağı biliniyor. Hepsine ek olarak bu kamera sistemi artırılmış gerçeklik için de büyük önem arz ediyor. Şirket bu alana gerçekten büyük önem veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’dan 2018’de dört yeni iPhone geliyor

Hatırlatmak adına Apple‘ın 2018’de dört yeni iPhone satışa çıkaracağı söyleniyor. Bunların 5,8 inç ikinci jenerasyon iPhone X, 6,5 inç iPhone X Plus ve LCD ekranlı 6,1 inç iPhone olacağı söyleniyor. Bunlara ek Face ID’li iPad Pro ve uygun fiyatlı MacBook da gündemde yer alıyor.

İlgili Video

Üç arka kameralı ilk akıllı telefon