reklamı kapat

POPÜLER

iOS 12

iOS 12.1 güncellemesi ertelenen özellikle geliyor

Kısa bir süre önce iOS 12 güncellemesini tüm kullanıcılar için indirmeye sunan Apple, şimdi de iOS 12.1 güncellemesini geliştiriciler için yayınladı.

Kayıtlı geliştiriciler, yeni iOS 12 beta sürümünü Apple’ın Geliştirici Merkezi’nden veya uygun sertifikayı yükledikten sonra havadan indirebiliyor. Güncellemenin çeşitli hata düzeltmeleriyle birlikte geldiğini belirtelim. iOS 12.1 güncellemesiyle birlikte uzun zamandır beklenen grup FaceTime özelliği geliyor.  Kullanıcılar yeni FaceTime özelliği sayesinde aynı anda 32 kişiyle görüntülü ve sesli görüşme yapabiliyor. iOS 12.1 güncellemesiyle birlikte yatay 32’li görüşme özelliğinin yeni iPad için kullanıma sunulacağı da ortaya çıktı. Önümüzdeki ay tanıtılması beklenen yeni iPad Pro’nun çerçevesiz ekranla ve TrueDepth sistemiyle geleceği ifade ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iOS 12’nin sunduğu yenilikler neler?

iOS 12, sunduğu yeniliklerle kullanıcılara yepyeni deneyimler kazandırıyor. Dünya Geliştiriciler Konferansı’nın yıldızı olan işletim sistemi, performans iyileştirmelerinin haricinde sunduğu yeniliklerle de dikkat çekiyor. İşletim sistemi, performansa odaklanan bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkıyor. 2013’ten bugüne kadar tüm iOS cihazlarına iOS 12 yüklenebiliyor. İşletim sistemi, uygulamaların çok daha hızlı açılmasına imkan tanıyor.

İşletim sistemi, iPhone ve iPad’de günlük işleri daha hızlı ve duyarlı hale getiriyor. İşletim sistemi tüm sistemde performans iyileştirmeleri sunuyor. Kamera yüzde 70’e kadar daha hızlı açılıyor, klavye yüzde 50’ye kadar daha hızlı görüntüleniyor ve yazı yazarken daha fazla duyarlılık sunuyor.

İlginizi Çekebilir

İşte yeni iPhone ailesi