reklamı kapat

POPÜLER

Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro kullanıcılarına Android 9.0 müjdesi

Hala Android 8.0 güncellemelerinin dağıtıldığı bu günlerde Huawei Mate 10 Pro kullanıcıları için Android 9.0 Pie güncellemesi müjdelendi.

Android kullanıcıları her ne kadar Android 9.0 versiyonuna hızla geçmek istese de bazı kullanıcılara Android 8.0 henüz yeni dağıtılıyor. Ancak güncel sürümlere geçiş konusunda elini nispeten biraz daha hızlı tutan Huawei’nin bir modeli için daha Android 9.0 göründü. Huawei Mate 10 Pro için güncelleme Avrupa bölgesinde dağıtılmaya başlandı. Güncelleme henüz cihazınıza ulaşmamış olabilir, çünkü güncellemeler kademeli olarak dağıtıma sunuluyor. Ancak önümüzdeki birkaç gün içinde Mate 10 Pro kullanıcıları Android 9.0’a geçiş yapabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Güncelleme neler getiriyor

Güncelleme beraberinde her şeyden önce EMUI 9.0’u getiriyor. Android Pie üzerine giydirilmiş olan yeni arayüzde Google Lens’ten esintiler taşıyan HiVision özelliği, belli başlı oyunlarda daha yüksek performans vadeden GPU Turbo 2.0, şifreleri yüz okuma veya parmak iziyle otomatik doldurma gibi özellikler de geliyor. Tabii Google’ın duyurduğu Dijital Sağlık ve benzeri Pie özelliklerinin de cihaza gelmesi bekleniyor. Ancak o konuda şimdilik net bir açıklama yok. Firmanın Pie’ın pil ömrünü uzatan özelliklerini kendi bünyesine dahil edip etmeyeceği ise şimdilik belirsiz. Çünkü kullanıcılarının da bildiği üzere Huawei’nin pil ömrünü uzatan kendi dahili özellikleri bulunuyor.

İlgili video

Cihazın tanıtım videosu