reklamı kapat

POPÜLER

dalış sistemi, nemo

Karşınızda dünyanın en küçük dalış sistemi: NEMO [Video]

 - Güncelleme: 09 Ekim 2018 15:49

NEMO isimli bu ekipman, dünyanın en küçük dalış sistemi olma unvanını taşıyor. Oldukça kompakt bir tasarıma sahip NEMO, profesyonel dalgıçlardan amatör dalışseverlere kadar herkesin ilgi alanına girebilecek bir ürün.

Dünya küçülüyor, eski hallerini daha dün gibi hatırladığımız ekipmanlar da aynı şekilde daha kompakt bir hale geliyor! NEMO dalış sistemi de bunlardan biri. Normalde profesyonel dalgıçların kullandığı ekipmanlar oldukça büyük ve işlevsel hale getirmesi bir o kadar da zor. Ancak bu ürün, özellikle tek elle taşınabilir olmasının yanında hem oldukça sade hem de görevini çok iyi yapıyor. Daha çok amatör dalışseverlerin ilgisini çekebilecek ürüne profesyonel dalgıçların da hayır demeyeceğine eminiz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hem sade hem akıllı

NEMO’da oksijen tüpü suyun üzerinde duruyor. Dalış yapan kişiye motordan bir hortum yardımıyla hava ulaştıran ürün, kullanıcının yaklaşık 3 metre suyun altına dalmasına izin veriyor. Ürün, oldukça sade olduğu kadar çok da akıllı. Tüpteki havanın durmadan iletilmesini engelleyen motor sistemi, bu sayede motorun şarjını erkenden tüketmiyor. Yani ürün, bir nevi kullanıcısıyla nefes alıyor. Oldukça şık taşıma çantasıyla da gelen NEMO, özellikle dalış yapmak için kıyı kıyı gezenlere sorunsuz bir hobi arkadaşı olmayı planlıyor. NEMO’yu 580 dolardan başlayan fiyatlarla buradan satın alabilirsiniz.