reklamı kapat

POPÜLER

samsung

Katlanabilir ekranlı Samsung telefon hakkında son detaylar

Samsung, geçtiğimiz hafta yıllık geliştirici konferansında uzun zamandır beklenen katlanabilir Infinity Flex ekranlı telefonunu göstermişti.

Sunum sırasında, Samsung mobil mobil pazarlama başkan yardımcısı Justin Dennison, ilk katlanabilir cihazın “önümüzdeki aylarda” seri üretime geçeceğini belirtmişti. Yonhap News, bildirdiği gibi, Samsung mobil şefi DJ Koh, konferans sırasında şirketin en az bir milyon adet telefon üreteceğini ve piyasa tepkisi iyi olursa, Samsung’un daha fazla üretim yapacağını ifade ediyor. Yönetici, şirketin katlanabilir ekranlı telefonuyla gelecekteki modellere de yol açabileceğini söylüyor. Samsung’un ilk katlanabilir telefonunu gelecek yılın ilk yarısında piyasaya sürmesi bekleniyor.

Galaxy F olarak adlandırılmasını beklediğimiz telefonun Huawei’nin telefonuyla önümüzdeki yıla damga vuracağı konuşuluyor. Teknoloji dünyası tarafından dört gözle beklenen Galaxy F’in telefon olarak kullanıldığında 4,6 inç ekrana, tablet olarak kullanıldığında 7,3 inç ekrana sahip olacağı ifade ediliyor. Galaxy F’den tablete geçişin ekranın açılmasıyla gerçekleşeceği dile getiriliyor. Galaxy F’de Gorilla Glass ekran korumasının ise yer alması beklenmiyor. Şirketin bunun yerine Sumitomo Chemical tarafından üretilen şeffaf bir poliimid kullanacağı ifade ediliyor. Gorilla Glass’tan daha esnek olduğu için katlanabilir ekranlı Galaxy F’de bu malzemenin kullanılacağı söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Katlanabilir ekranlı Samsung telefonun fiyatı ne olacak?

Huawei’nin katlanabilir ekranlı telefonunun satış fiyatına dair dedikodu henüz bulunmasa da telefonun astronomik rakamdan satışa sunulacağını şimdiden söyleyebiliriz. Bu arada unutmadan söyleyelim. Galaxy F’in 1.800 dolardan piyasaya sunulacağı iddia ediliyor. Bu fiyatın her bütçe için uygun olmadığını belirtelim.

İlginizi Çekebilir

Samsung’un dört arka kameralı akıllı telefonu Galaxy A9