reklamı kapat

POPÜLER

Avengers Endgame Doctor Strange

Doctor Strange’in yıldızından Avengers Endgame açıklaması

Avengers Endgame ilk fragmanının ardından büyük bir gizem olmayı sürdürüyor. Filmde hangi oyuncuların yer alacağı bile tam olarak belli değil. Doctor Strange’in yıldızı yaptığı açıklamayla bu soru işaretlerinden birine son vermiş oldu.

Bildiğiniz gibi Doctor Strange’in yol arkadaşı olarak Benedict Wong’u izliyoruz. Sevilen oyuncu son olarak Avengers Infinity War’da karşımıza çıktı. Ufak bir rol oynadıktan sonra görevini yapmak için geri döndü. Marvel hayranları dördüncü filmde Wong’un yer alıp almayacağını merak ediyordu. Söylentiler ise fazlasıyla kafa karıştırıyordu. Son olarak Deadly Class’ta seyirci karşısına çıkan oyuncu Avengers Endgame gizemini sonlandırdı. Durumu şu sözlerle özetledi: “Avengers Endgame çekimlerine katıldım. Aslında saçlarımdan ötürü sorun çıkacağını düşünüyordum ama problem çıkmadı. Russo kardeşlerin elinden çıkan iki yapımda da yer aldığım için mutluyum. Bu saç sorunun çözülmesinde etkili olan da Russo kardeşlerle birlikte çalışmak oldu. Wong karakteri için pahalı silikon bir peruk hazırlandı. Saçımı Deadly Class’taki Lin karakteri için korumam gerekiyordu.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Onun bu açıklamasıyla birlikte Wong’un Avengers Endgame’de karşımıza çıkacağı netlik kazanmış oldu. Onun kahramanlarımızın mücadelesinde ne gibi bir rol üstleneceği ise 26 Nisan 2019’da belli olacak.

İlginizi çekebilir

Avengers Endgame ilk fragman