reklamı kapat

POPÜLER

Nokia 9

5 arka kameralı Nokia 9 PureView hakkında beklenmedik gelişme

 - Güncelleme: 14 Ocak 2019 15:36

Merakla beklenen Nokia 9 PureView modeli hakkında üzücü bir gelişme yaşandı. Daha önce geçtiğimiz yılın sonbaharında tanıtılması beklenen ve sonrasında ocak ayında tanıtılacağı iddia edilmişti. Yeni gelen haberlere göre Nokia 9 bu ay görücüye çıkmayacak.

Kulağımıza gelen son dedikodulara göre dört gözle beklenen telefon, önümüzdeki ayın sonunda Barselona’da gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi’nde gün ışığına çıkacak. 16 Ocak’ta tanıtılması beklenmeyen Nokia 9 PureView uzun zamandır teknoloji tutkunları tarafından merakla bekleniyor. Dünyanın 5 arka kameralı ilk telefonu olmasını beklediğimiz Nokia 9 PureView, kamera performansıyla sınırları zorlayacak. Sunacağı fotoğraf kalitesi çok merak edilen akıllı telefonun kamerası üzerinde, ZEISS’a ek olarak Light firması da çalışıyor. Hazırladığı 16 farklı lense sahip L16 kamera modeliyle hatırlanan firma, söylendiği kadarıyla telefonun beşli kamera modülü için özel bir teknoloji geliştiriyor. Şirket burada 5, 10 hatta 50 fotoğrafın bir araya getirilebileceğini belirtiyor. Bu sayede normalden 10 kat daha fazla ışık yakalayabildiği belirtilen model, bu sayede düşük ışıkta inanılmaz temiz sonuçlar ortaya koyabilecek izlenimi yaratıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nokia 9 PureView’ın özellikleri ne olacak?

2.960 x 1.440 piksel çözünürlüklü 5,9 inç ekran, Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza telefonda yer alması beklenen özellikler arasında. 4.150 mAh kapasiteli pili bünyesinde barındıran telefonun yaklaşık olarak 750 – 800 eurodan satışa sunulacağı ifade ediliyor.

İlginizi Çekebilir

En son iPhone XR reklamı