reklamı kapat

POPÜLER

John Wick 3

John Wick 3 filminden ilk filme gönderme yapan yeni kare

Yeni fragmanı için geçtiğimiz gün geri sayımı başlatan John Wick 3 yepyeni bir fotoğrafla karşımızda. İlk filmin anıları canlanıyor.

17 Mayıs‘ta vizyondaki yerini alacak olan John Wick 3, yeni filmle beraber bizi çok daha hareketli bir aksiyona davet ediyor. Filmin resmi Twitter sayfasında paylaşılan yeni fotoğraf ise, hayranları ilk filme götürüyor. “Her şey onunla başladı.” notuyla paylaşılan yeni karede John Wick elinde bir fotoğraf tutuyor. Karısıyla olan fotoğrafına bakan Wick’in geçmiş anıları yeniden su üstüne çıkmış gibi görünüyor. Hatırlamayanlar için hemen not düşelim. İlk filmde John Wick, emekli olmuş karısıyla beraber yaşıyordu. Karısının ölümünün ardından ondan kalan son hatıra olan köpeğinin öldürülmesiyle beraber silahları kuşanan Wick de Continental’a geri dönmüştü. Yeni filmde geçmişinden yardım alacağını bildiğimiz Wick’in yolu bu kez başka bir isimle kesişecek.

Jon Wick 3

John Wick 3, 17 Mayıs’ta sinemalarda

İkinci filmde Continental’dan kovulan ve kaçması için 1 saatlik süre tanınan Wick’in başında 14 milyon dolarlık bir ödül bulunuyor. Hemen her suikastçının peşine düşeceği kahramanımız ona neden Baba Yaga denildiğini de bir kez daha aksiyonla beraber gösterecek gibi görünüyor. Halle Berry’nin canlandırdığı Sofia karakterinin de dahil olacağı hikaye, Wick’in geçmişine de ışık tutacak. Üçüncü filmin ikinci filmin bittiği anın hemen arkasında başlayacağı kaydediliyor. Filmin fragmanı ise bugün ilerleyen saatlerde yayınlanacak.

İlginizi çekebilir

Üçüncü filmin setinden sızan video