reklamı kapat

POPÜLER

Huawei

Huawei CEO’sundan büyük açıklama

Akıllı telefon tarafından parlayan yıldızı Huawei, 2018’de koyduğu büyük hedefine ulaşmayı başarmıştı. Firma 2019 için kendisine daha büyük bir hedef koydu.

2018’i akıllı telefon tarafı için oldukça iyi geçiren Huawei, hatırlarsınız 2018 için koyduğu 200 milyon akıllı telefon sevkiyat rakamına ulaşmayı başarmıştı. 2017’de toplam 153 milyon telefon sevk eden firma, ürettiği telefonlar ile şu an inanılmaz talep görüyor. İşte firma bunu CEO Richard Yu’nun açıklamasıyla 2019’da daha da iyi hale getirmek istiyor. 2018 genelinde Samsung’dan sonra dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi olan Huawei, 2019’da Samsung’u geçerek birinci sıraya oturmak istiyor. Artık üçüncü sırada olan Apple’ı rahatlıkla geçen firma, Samsung’u en kötü ihtimalle 2020 itibariyle geçmeyi planlıyor. Bu yıl kısa süre önce detayları ortaya çıkan P30 ile P30 Pro modelleri ve katlanabilir akıllı telefon modelini tanıtacak firma, aynı zamanda orta ve giriş seviyesini de güçlü tutmak istiyor. Aynı zamanda alt marka Honor da çok büyük bir atılım içerisinde bulunuyor. CEO Richard Yu, Amerika yasağına rağmen 1 numarayı ele geçireceklerine inanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei sektörün en önemli isimlerinden birisi

Bildiğiniz gibi Avrupa ve Türkiye pazarlarında işleri çok iyi giden firma, 5G konusunda da öncü isimler arasında yer alıyor. Bu konuda Amerika ile sorunlar bulunuyor ancak yine de firma mobilin geleceğini kuracak en önemli isimler arasında bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Huawei’nin de bir benzerini MWC 2019’da tanıtacağı Xiaomi katlanabilir akıllı telefon modeli