reklamı kapat

POPÜLER

Avengers Endgame

Avengers Endgame posterinin açık ettiği detay

Geçtiğimiz günlerde Avengers Endgame için paylaşılan yeni posterle birlikte üç karakterin Thanos’un parmak şıklatmasından etkilenmediği ortaya çıktı.

Avengers Endgame detayı

Bildiğiniz gibi Marvel stüdyoları Avengers Endgame’in tanıtım sürecinde büyük bir gizlilik politikası benimsemiş durumda. Bu yüzden hayranların merak ettiği soruların büyük bir kısmı yanıtsız kalıyor. Hangi karakterlerin öldüğü, hangilerinin hala hayatta olduğuna dair net bir cevap alamıyoruz. Fakat Marvel stüdyolarının geçtiğimiz günlerde fragmanla birlikte paylaştığı posterdeki ufak bir detay dikkatlerden kaçmadı. Yeni Avengers Endgame posterinde Gwyneth Paltrow, Jon Favreau ve Benedict Wong‘un isimlerini yer alıyor. Bu da Iron Man’in hayatının aşkı Pepper Potts’un ve şoförü Happy’nin hala hayatta olduğunu biliyoruz. Üstüne Doctor Strange’in yol arkadaşlarından Wong’un da yaşadığını biliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aslına bakarsanız Pepper Potts’un geri döneceğini az çok tahmin ediyorduk. Gwyneth Paltrow Instagram üzerinden yaptığı fotoğraf paylaşımlarıyla geri dönüşünü onaylamıştı. Fakat aynısı Happy Hogan ve Wong için geçerli değildi. Marvel stüdyolarının paylaştığı posterle birlikte onların durumu netlik kazanmış oldu. Filmin gizli tutmaya çalıştığı sürprizlerden biri da ortaya çıktı. Bakalım bu karakterlerin Avengers Endgame’in hikayesine ne gibi bir etkisi olacak.

İlginizi çekebilir

Son Avengers Endgame fragmanı