reklamı kapat

POPÜLER

Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro

Apple’ın MacBook Pro’ları neden geri çağırdığını gösteren korkutucu fotoğraflar [Galeri]

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz haftalara bazı eski jenerasyon MacBook Pro geriye çağırdı. Yeni ortaya çıkan fotoğraflar, bunun arkasındaki nedeni gözler önüne seriyor.

Apple, geçtiğimiz haftalarda 2015 tarihli 15 inç MacBook Pro modelleri için önemli bir açıklama yapmış ve Eylül 2015 ile Şubat 2017 arasında satışa sunulan bazı MacBook Pro modellerinin pil açısından güvenlik riski oluşturduğunu paylaşmıştı. Söylendiği kadarıyla bu cihazların pili fazla ısınma nedeniyle alev alabililiyor ve bu da büyük bir tehlike oluşturuyor. Bu soruna karşı tüm detaylarına burada ulaşabileceğiniz bir geri çağırma programı başlatan firma, buradaki durumu göründüğü kadar büyük şekilde aktarmamış gibi görünüyor. Çünkü kısa süre önce yayımlanan sayfadaki fotoğraflar, cihazlardaki sorunun çok ama çok ciddi olduğunu gösteriyor. Steven Gagne tarafından yayımlanan fotoğraflarda pili alev alan bir 2015 MacBook Pro‘nun ne hale geldiği açıkça gözler önüne seriliyor. Cihazın alüminyum kasası bu olay sonrasında ciddi şekilde hasar almış ve çevresine de zarar vermiş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro
Apple MacBook Pro

Apple, 2015 MacBook Pro modelleriyle korkutuyor

Durum gerçekten oldukça kötü görünüyor. Bu açıdan değişim programına dahil olan herkesin bir an önce firmaya başvurması gerekiyor. Burada “benim dizüstüm” sağlam dememek ve hemen gerekli adımlar atmak çok önemli görünüyor. Bu tarz bir olayda sadece bilgisayar değil içerisinde bulunduğu tüm ortamın yanacağı açıkça görülüyor.

İlginizi Çekebilir

Yeni jenerasyon modellerin tanıtım videosu