reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition
Samsung Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition

Samsung Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition tanıtıldı; işte özellikleri ve fiyatı

Dikkat çeken Samsung Galaxy Watch Active 2 akıllı saat modelinin özel Under Armour Edition versiyonu da tanıtıldı. İşte detaylar;

Samsung Galaxy Watch Active 2 akıllı saat modeli, sızıntılarda görülen Under Armour Edition özel versiyonuna da kavuştu. Galaxy Note 10’ların yoğun gündemi arasına dahil edilen saat, normal modelin alüminyum kasası üstüne kuruluyor. Bu açıdan tasarımsal olarak bir farklı bulunmayan Under Armour Edition, beklendiği üzere direkt olarak spor üzerine odaklanıyor. 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı boyutta alınabilen saat, LTE versiyona sahip değil. Yani bu model büyük çoğunlukla akıllı telefonunuza ihtiyaç duyuyor. Diğer tüm teknik detayları aşağıda yer verdiklerimiz ile aynı olan saat, Under Armour özel bir temaya sahip olması yanında, kişilere gerçek zamanlı koçluk ve form verisi sunuyor. Burada maksimum doğruluk için firmanın akıllı ayakkabısının kullanması gerekiyor. Satın alanlara 6 aylık MapMyRun üyeliği ücretsiz olarak verilecek saat, siyah ve gri olmak üzere iki farklı silikon kılıftan birisiyle tercih edilebiliyor. Ürünün 309 dolar fiyat etiketi bulunuyor 13 Eylül’de yurt dışında satışa çıkıyor.

Samsung Galaxy Watch Active 2 Under Armour Edition

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Watch Active 2 için kısa bir özet geçersek

40 mm ile 44 mm olmak üzere iki farklı boyutta tasarlanan saatin, WiFi ve LTE olmak üzere iki farklı versiyonu bulunuyor. WiFi versiyonunda 247 mAh, LTE versiyonunda ise 340 mAh pil yer alıyor. Akıllı saat, 40 mm boyutta 1,2 inç 360×360 piksel Super AMOLED ekran, 44 mm boyutta ise 1,4 inç 360×360 piksel Super AMOLED ekran taşıyor.  Tizen OS üzerine kurulan Galaxy Watch Active 2, gücünü çift çekirdekli Exynos 9110 işlemciden alıyor. LTE modele 1,5 GB, normale ise 768 MB RAM koyan firma, ortak olarak 4 GB dahili depolama sunuyor. Akıllı saatte  sevindirici şekilde bir EKG sensörü de bulunuyor.

Fiyat tarafında saat 40 mm için 299 euro, 44 mm içinse 399 euro fiyat etiketine sahip. Bunlar LTE olmayan alüminyum versiyonun Avrupa fiyatları. LTE olmayan paslanmaz çelik modeller ise 319 euro ve 419 euro fiyat etiketlerine sahip. Paslanmaz çelik LTE modelin Avrupa fiyatı ise 440 euro ve 469 euro seviyesinde karşımıza çıkıyor.

İlgili Video