reklamı kapat

POPÜLER

2020 Honda Jazz resmi tanıtımı öncesinde önemli noktalarıyla sızdı

Kısa süre içerisinde kapılarını açacak olan Japonya’daki fuar öncesinde gelen 2020 Honda Jazz sızıntısı önemli bilgileri de beraberinde getiriyor.

Tokyo Otomobil Fuarı‘nda Avrupa pazarını etkileyecek önemli tanıtımlardan birisi 2020 Honda Jazz ile birlikte gerçekleşecek. Ağırlıklı olarak yerel pazarlarda sunacakları modelleri fuar öndesinde tanıtan markalardan olan Honda da, küresel oyuncusunu assolist niteliğinde sonlarda sahneye çıkartmak istiyor. Bir süredir paylaşılan ipucu görselleri üzerinden beklenti ve değerlendirmesini yaptığımız yeni Jazz’dan gelen sızıntılar ise tanıtım öncesindeki soru işaretlerinin büyük oranda hepsine cevap verecek nitelikler taşıyor. Öyle ki bu sızıntı içerisinde, şimdilik sadece Japonya merkezli sunulacağı dile getirilen crossover dinamikli yeni versiyonu dahi görmek mümkün.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Honda Jazz Japonya’da dört farklı paketle sunulacak

Japonya merkezli Creative311 kaynağı üzerinden basına yansıtılan detaylarda, Jazz’ın doğrudan kataloğu karşımıza çıkıyor. Bu kataloğa göre aracın Japonya pazarında Basic, Ness, Luxe ve Crosstar gibi birbirinden fakrlı dinamikleri beraberinde getiren donanım paketleriyle sunulacağı dikkat çekiyor. Donanımlarına göre tasarım karakteri de önemli oranda değilen Jazz’ın crossover dinamikleri sunan paketinde gövde paketi ve artırılan yükseklik gibi özellikler öne çıkıyor. Luxe ise, yeni modelin güncellenen yüzünü donanım olarak en üst kalitede deneyimleyebileceğimiz seçenek olacak. Dış tasarımla birlikte kokpitinde de önemli güncellemeler yapılan Jazz’ın, 7 inçlik bir multimedya sistemiyle geleceği de detaylar arasında karşımıza çıkıyor. İlk kez hibrit motor opsiyonuyla sunulacak olan Jazz ile resmi karşılaşmamız birkaç gün içerisinde gerçekleşecek. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

2019 Hyundai Elantra