reklamı kapat

POPÜLER

Ekim ayının fiyat performans telefonları

Ekim ayının en iyi fiyat performans telefonları

AnTuTu, kısa süre önce ekim ayının en güçlü Android akıllı telefon modelleri listesini paylaşmıştı. Şimdi ise ayın en iyi fiyat performans telefonları açıklandı.

Yayımlanan ekim ayının en iyi fiyat performans telefonları listesinde ilk kategori yaklaşık olarak 207 dolara kadar olan telefonları karşımıza getiriyor. Burada ilk üç sırayı Meizu 16Th, Meizu X8 ve Honor 9X alıyor. Yaklaşık 214 – 285 dolarlık bölümde ise ilk üç sırada Lenovo Z6 Pro, Vivo IQOO ve Honor V20 modelleri karşımıza çıkıyor. Yaklaşık olarak 214 – 428 dolarlık modellerin olduğu bölümde liderliği Türkiye’de Xiaomi Mi 9T Pro olarak satılan Redmi K20 Pro alıyor. İkinci ve üçüncü sırada ise Meizu 16s ile Redmi Magic 3 modelleri yer alıyor. Yaklaşık 429 dolar ve üstü fiyat performans en yüksek telefon modelleri değerlendirmesinin liderliğini ise OnePlus 7T alıyor. İkinci sırada Asus ROG Phone 2, üçüncü sırada ise Vivo IQOO Pro modelleri sıralanıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ekim ayının en iyi fiyat performans telefonları listesinde sürpriz yok

Bu modeller son dönemde girdikleri her pazarda büyük ses getiriyor. Kişiler artık 1.000 dolara yaklaşan amiral gemilerine değil, fiyatına göre fazlasını sunan modellere bakıyor. Bu açıdan hemen her firma bu kategoride iddialı olmak istiyor. Durum böyle olunca da gerçekten uygun fiyata çok iyi performans sunan modeller karşımıza çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli Mi Note 10