reklamı kapat

POPÜLER

Corona virüsü salgını nedeniyle Samsung Türkiye'den iptal kararı

Corona virüsü salgını nedeniyle Samsung Türkiye’den iptal kararı

 - Güncelleme: 10 Şubat 2020 12:22

Corona virüsü salgını konusunda teknoloji sektöründe önlemler devam ediyor. Ay sonu gerçekleşecek Mobil Dünya Kongresi MWC 2020 etkinliği için Samsung Türkiye‘den açıklama geldi.
[ÖZEL HABER]

Dünya Sağlık Örgütü’nün küresel bir sağşık tehditi olarak ilan ettiği corona virüsü salgını sebebiyle etkinlikler bir bir iptal edilirken Samsung Türkiye cephesinden de benzer bir açıklama geldi. Bildiğiniz gibi teknoloji sektörü bu ay sonunda Mobil Dünya Kongresi‘nde binlerce ziyaretçiyle beraber önümüzde dönemlerle kullanıcılarla buluşacak olan yeni teknoloji ve ürünlerin tanıtımına ev sahipliği yapacak. 23-27 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan MWC 2020 etkinliği mevcut koşullarda katılımcılar için risk teşkil ediyor. Büyük firmaların bir bir çekilmeye başladığı MWC 2020 için düzenleyeceği etkinliği iptal eden son isimlerden biri de Samsung Türkiye oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Türkiye, corona virüsü sebebiyle MWC 2020 etkinliğini iptal etti

Türkiye’deki iş ortaklarını en yeni ürün ve servislerinin tanıtımı için MWC 2020’ye götürmeye hazırlanan Türkiye ekibi son açıklamasında corona virüsü salgını sebebiyle iptal kararı aldıklarını kaydetti. Önceliği organizasyona katılacak misafirlerin güvenliğine verdiğini belirten firma, bu iptalin sebep olabileceği herhangi bir rahatsızlıktan dolayı özür dilediğini de kaydediyor. Gelecek organizasyonlarda buluşmayı sabırsızlıkla beklediklerini de eklemeden geçmiyor.

Samsung’un ardıdan Türkiye’deki diğer teknoloji firmalarının da benzer bir karar alıp almayacağı henüz net değil. Mevcut salgın ortamında ise şirketler yerine MWC 2020’nin organizasyon olarak erteleme kararı alması en doğru adımlardan biri gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir

Dikey katlanabilen Samsung Galaxy Z Flip Oscar Ödülleri’nde ortaya çıktı