reklamı kapat

POPÜLER

bugatti veyron barchetta
Bugatti Rembrandt
Bugatti Rembrandt
Bugatti Rembrandt
Bugatti Atlantic

Bugatti’nin daha önce hiç görülmemiş konsept otomobilleri ortaya çıktı

 - Güncelleme: 19 Şubat 2020 21:30

Bugatti, 1998 yılında Volkswagen Grubu‘na katıldığında Veyron ve Chiron modellerini otomobil tutkunlarının beğenisine sunmuştu. Şirket her iki modeli de sınırlı sayıda üretmişti. Bugatti’nin tasarımcıları 2010 yılında üç araçlık bir ürün yelpazesi tasarladılar. Autoblog internet sayfası iptal edilen ve daha önce hiç görülmemiş otomobillerle ilgili bilgiye ulaştı.

Bugatti Veyron Grand Sport modelinden önce barchetta benzeri üstü açık iki kişilik bir otomobil tasarlamıştı. Tekne benzeri sarmalayıcı bir ön cama sahip olan otomobil geleneksel bir ön cama sahip bir raodster modeli olarak üretilebilirdi. Ancak Bugatti’nin Volkswagen Grubu’na katılması ve Volkswagen Grubu’nun da Lamborghini Sesto Elemento’yu tanıtması bu projenin iptal edilmesini sağladı. Bugatti’nin üst düzey yöneticileri bu iş modelini benimsememişti.

Bugatti’nin konsept bir diğer otomobili ise Rembrandt. Simsiyah gövde rengiyle dikkatleri üstüne çeken otomobil ne yazık ki satışa sunulamadı. Bugatti’nin tasarım direktörü Achim Anscheid imzasını taşıyan otomobilin tasarımına bakıldığında 12 milyon poundluk La Voiture Noire ile görsel benzerlikler göze çarpıyor.

Bugatti’nin iptal edilen bir diğer otomobil projesi ise Atlantic. Bugatti Type 57 Atlantik’in günümüz versiyonu olan otomobil modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Porsche’nin ilk olarak Mission E olarak bilinen ve daha sonrasında Taycan olarak karşımıza çıkan otomobil projesi bir roadster veya bir Coupe olarak karşımıza çıkabilirdi. Ancak bu projede daha sonrasında iptal edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bugatti imzalı otomobiller satışa sunulacak mı?

Bugatti’nin önümüzdeki yıllarda bu otomobillerin benzer modellerini piyasaya sürme ihtimali bulunsa da en azından şimdilik bu modelleri göremeyeceğimizi belirtebiliriz.

İlginizi Çekebilir

BMW elektrikli araçlar için hazırlanan motor sesini dinleyin;