reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy S30
Samsung Galaxy S30

Samsung Galaxy S30 ailesi böyle mi görünecek?

Samsung tarafından kısa süre önce alınan patentler, Samsung Galaxy S30 ailesinin tasarımını şimdiden gözler önüne seriyor olabilir.

LetsGoDigital tarafından bulunan ve görselleştirilen patentler, gerçekten Samsung Galaxy S20 ailesinin yerini alacak –en olası isimleriyleSamsung Galaxy S30 ailesinin tasarımını karşımıza getiriyor gibi görünüyor. Bu tasarımda görebileceğiniz üzere dört taraftan kavisli tasarım yapısı benimseniyor. Huawei’nin P40 Pro’da da bir benzerini kullandığı bu tasarım, amiral gemisi tarafında en son gövde trendi olacak izlenimi oluşturuyor. Bu gövde yapısında kavisli ekran köşelerle birleşiyor ve böylece oldukça modern ancak korumanın çok zor olacağı bir telefon modeli karşımıza çıkıyor. Elbette Samsung’un bu tasarımımı Galaxy S30 ailesinde kullanacağı yüzde 100 net değil. Ancak olasılık fazlasıyla yüksek görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S30 ailesinde “Exynos” işlemci olur mu?

Şimdi “bu da nereden çıktı?” diyebilirsiniz. Ancak son dönemde firmanın telefonlarında Exynos işlemciler kullanması açısından önemli konular gündemde yer alıyor. Samsung Galaxy S20 ailesi biliyorsunuz birçok pazarda Qualcomm imzalı Snapdragon 865 işlemci taşıyor. Türkiye gibi pazarlarda ise Samsung tarafından geliştirilen Exynos 990 kullanılıyor. Ancak iki işlemci arasında birçok kalemde performans farkı bulunuyor ve kişiler buna artık oldukça kızıyor. Firma yaptığı açıklamada gerçek kullanım testlerinde iki işlemci arasında fark olmadığını vurguluyor. Ancak kullanıcı testlerine göre Snapdragon 865 işlemci, Exynos 990‘dan açık olarak daha iyi performans veriyor. Bu açıdan Galaxy S30 ailesinde büyük bir değişiklik olabilir deniyor.

İlginizi Çekebilir

OPPO imzalı ilk akıllı saat modeli