reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro tasarımını netleştiren yeni görseller

Teknoloji devi Apple’dan yaz sonunda gelecek iPhone 12 Pro ailesinin tasarımı netleşmiş durumda. Modeller gerçekten daha ufak bir çentikle geliyor.

iPhone 12 Pro ve 12 Pro Max, yüksek ihtimalle iOS 14 kodlarında ya da başka bir yerden elde edilen çizimlere bakılırsa hemen hemen kesin olarak iPhone 11 ailesinden daha ufak bir çentikle geliyor. Bunun haricinde bir tasarım değişikliği taşımayacak telefon, buna rağmen yukarıdaki gibi olacak ufalan çentik ile kişileri memnun edecek gibi görünüyor. Bu çentik içerisinde biliyorsunuz Face ID sistemine gücünü veren TrueDepth kamera sistemi yer alıyor. Apple kullanıcıları artık çentiğin kaldırılmasını istiyor. Ancak bu 2020’de olmayacak gibi görünmüyor. Apple gelen bilgiler doğruysa çentiği 2021’de kaldırma planları yapıyor. Firmanın bunu ekrana entegre Touch ID ile sunacağı düşünülüyor. Ya da Apple’ın TrueDepth kamera sistemini ekran altına alması bekleniyor. Bu arada normal iPhone 12’lerin de böyle ufak bir çentik taşıması bekleniyor. Firmadan yaz sonunda toplam dört farklı iPhone geliyor.

iPhone 12 Pro
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 12 Pro modelleri kamera konusunda iddialı geliyor

Modeller, yukarıda da görebileceğiniz üzere üçlü kameralarının yanında bir ilk olarak iPad Pro’da kullanılan LiDAR tarayıcı ile geliyor. Bu donanım lazer kullanarak ortamında derinlik haritasını çıkarabiliyor ve böylece sanal objeleri gerçek hayata çok daha iyi şekilde konumlandırabiliyor. Bu arada 6,7 inç 120 Hz OLED ekrana sahip olacak 12 Pro Max modelinde sensör tabanlı görüntü sabitleme özelliği de olacak deniyor. Bu da çok yüksek görüntü sabitleme anlamına geliyor.

İlginizi Çekebilir

Apple’ın her açıdan iyileştirilen 16 inç MacBook Pro modeli