reklamı kapat

POPÜLER

Tesla Model 3

Sürülebilir halde olması çok şaşırtan “hurda” Tesla Model 3 [Video]

Elektrikli otomobil dünyasının en önemli araçlarından Tesla Model 3, bu sefer sürpriz bir konuda gündeme geldi. Aracın bir hurdası internette ses getirdi.

Tesla’nın en uygun fiyatlı otomobili Tesla Model 3, şirketin en kolay ürettiği aracı konumunda da bulunuyor. Model S ve özellikle Model X’ten aldığı dersler ile Model 3’ün üretimini çok ama çok sadeleştiren Tesla, bu sayede araçtan ciddi sayılarda üretebiliyor. Şu an yollarda gerçekten oldukça yüksek sayıda Model 3 bulunuyor. İşte bu modellerden birisi de yukarıdaki videoda karşımıza çıkıyor. Ancak bu araç benzerlerinden çok ama çok daha farklı durumda. Çünkü bu Model 3 çok büyük bir kaza geçirmiş. Üzerindeki hemen her gövde parçası hazar alan araç, buna rağmen sağlam kalmayı başaran yürüyen aksamı, alttaki pil paketi ve motorları ile sorunsuz olarak yol almaya devam edebiliyor. Bir elektrikli otomobilde çok da alışık olmadığımız bu durum, gerçekten şaşırtmayı başarıyor. İç kısmında hiçbir şey kalmayan / bırakılmayan aracın, ekranı tabanda da olsa görev yapmayı sürdürüyor. Açık artırma üstünden satılan bu hurda Tesla Model 3, şimdilik 14 bin dolarlık bir teklif almış durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Tesla Model 3 en son gündeme Track Package ile gelmişti

Peki Model 3 Track Package neler getiriyor? Hatırlamak adına 5.500 dolarlık bir fiyatı olan bu paket, ilk olarak araca gerçekten harika jantlar ekliyor. Tasarım kişiden kişiye değişmesine rağmen bizce bu 20 inçlik “Zero-G Performance Wheels” jantlar gerçekten çok iyi görünüyor. Buna ek olarak Track Package ile araca pist sürüşlerine dayanıklı fren sıvısı ve fren pabucu ekleniyor. Michelin Pilot Sport Cup 2 lastikler ile de donatılan araç, yazılım tarafında kişilere büyük özelleştirme imkanları veriyor.