reklamı kapat

POPÜLER

LG Folder 2

Velvet beklenirken LG Folder 2 tanıtıldı; işte fiyatı ve özellikleri

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, Velvet isimli telefonu beklenirken bir sürpriz yaptı ve LG Folder 2 isimli Android telefonunu tanıttı.

Akıllı telefon pazarının dikkat çeken isimlerinden olmayan LG, şansını bu sefer kapaklı telefon tarafında denemek istiyor gibi görünüyor. Çünkü şirketin yeni telefonu LG Folder 2 tam da bu yapıda karşımıza çıkıyor. Çok temel ihtiyaçlar için hazırlanan fiziksel tuş takımına sahip telefon, bünyesinde 2,8 inç QVGA 320×140 piksel LCD ekran taşıyor. Modelin dışında da 0,9 inç’lik bir renksiz ekran bizleri karşılıyor. Burada ufak bildirimler alınabiliyor. Gücünü Snapdragon 210 işlemci ve 1 GB RAM’den alan Android işletim sistemli kapaklı telefon, dışında 2 megapiksellik bir kamera barındırıyor. Kamerasının yanına acil durumda tek dokunuşla arama sunan bir buton konulan 8 GB dahili depolamalı telefon, Bluetooth, Wi-Fi ve 4G destekleriyle geliyor. Toplam ağırlığının 127 gram olduğu aktarılan telefon, 1.470 mAh pil ile uzun bir kullanım vadediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

LG Folder 2 aşırı uygun fiyatlı bir telefon değil

Modelin ilk olarak sadece Güney Kore’de satılacağı aktarılıyor. Türkiye gibi pazarlara resmi olarak gelmesini beklemediğimiz telefon, yaklaşık olarak 160 dolarlık bir fiyat ile 17 Nisan tarihinde raflardaki yerini alıyor. Model için siyah ile gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğinin de sunulduğunu belirtmekte fayda var.

LG Folder 2’nin teknik özellik tablosu

Ekran2,8 inç QVGA LCD
İşlemciSnapdragon 210
RAM1 GB
Depolama8 GB
Ön kameraYok
Arka kamera2 megapiksel
İşletim sistemiAndroid
Pil1.470 mAh