reklamı kapat

POPÜLER

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass ile elde edilen önemli başarı

Yazılım devi Microsoft, kısa süre önce oyun odaklı Xbox Game Pass ve Xbox Live sistemleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Microsoft tarafından “Kendinizi 100’ün üzerinde yüksek kaliteli konsol ve bilgisayar oyunundan oluşan geniş bir kütüphaneye kaptırın. Yeni oyunlarda eğlenceye katılın ve son çıkan gözde oyunlardan geri kalmayın. Game Pass ile her zaman oynayacak yeni bir şey bulacaksınız.” cümleleriyle tanıtılan Xbox Game Pass servisi, firmanın açıklamasına göre dünya genelinde 10 milyon aboneyi geride bıraktı. Bünyesine getirilen kaliteli büyük oyunlar ile dikkat çekmeyi sürdüren servis, bütçe sıkıntısı olanlar için Türkiye gibi pazarlarda gerçekten çok ama çok öne çıkıyor. Bu servis Netflix gibi çalışıyor ve tek ödeme ile büyük bir oyun kataloğuna erişim sunuyor. Bu arada Xbox Live‘ın da aylık 90 milyon aktif kullanıcıya ulaştığı açıklanıyor. Burada da 100 milyona doğru bir yolculuk başlamış gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xbox Game Pass Ultimate de bulunuyor

Game Pass Ultimate, kişilerin hem geniş Game Pass kataloğundan hem de Live Gold altyapısının sunduklarından tek bir ödeme ile yararlanmasına imkan tanıyor. Firma bu paketi ise şu şekilde tanıtıyor: “Çok düşük bir aylık fiyata Xbox Live Gold ve 100’den fazla yüksek kaliteli oyun. Arkadaşlarınızla birlikte oynayın ve bir sonraki favori oyununuzu keşfedin. Game Pass Ultimate’a katılmak, kalan Xbox Live Gold veya Game Pass aboneliği sürenizi en fazla 36 ay olmak üzere Game Pass Ultimate’a yükseltir. Tüm dönüştürmeler nihaidir.

İlgili Video

Firmanın tamamen dijital Xbox One modeli