reklamı kapat

POPÜLER

sonos five
Sonos Five
Sonos Five

Stüdyo kalitesinde ses performansı arayanlara: Sonos Five

Sonos, popüler müzik sistemi Play 5’in yeni modelini görücüye çıkardı. Sonos Five olarak adlandırılan yeni ses sistemi stüdyo kalitesinde ses performansı sergiliyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan hoparlör güncellenmiş bir tasarımla geliyor. Tek renkli bir görünüm sunan hoparlörde artırılmış bellek ve işlem gücü, gelişmiş performans sağlıyor. İki hassas açılı tweeter zengin stereo ses performansı kullanıcılara sunuyor. Hoparlördeki merkez tweeter ise vokal çalmayı optimize ediyor. Hoparlörde Trueplay özelliği de yer alıyor. Sonos’un mobil uygulamasına entegre edilen bu özellik kullanıcıların her odada en iyi kalitede müzik dinlemesine olanak sağlıyor. Bu yazılımın nasıl çalıştığından kısaca bahsedelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sonos Five yüksek ses performansıyla dikkat çekiyor

Kullanıcıların ilk başta Sonos’un uygulamasını açıp ardından Truplay özelliğini başlatması gerekiyor. Bu işlem iPhone veya iPad’in hoparlöründen özel bir ses tonunun yayılmasıyla başlıyor. Yazılım bu sesin cam, duvar veya mobilyalardan nasıl yansıdığını analiz edip hoparlörü bulunduğu odanın konumuna göre ayarlıyor. Bu da kullanıcıların her odada en iyi ses deneyimi yaşaması anlamına geliyor. Dikey veya yatay olarak kullanılabilen Sonos Five modelinde AirPlay 2 teknolojisi de bulunuyor.  3.5 mm kulaklık girişi sayesinde hoparlöre pikaplar, CD çalarlar veya projektörler de takılabiliyor. Önümüzdeki ayın başında yurt dışında satışa sunulacağı açıklanan hoparlörün fiyatı ise 499 dolar olacak.

İlginizi Çekebilir

Ford’dan hayat kurtacak önemli sistem