reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro’ların sızdırılan iddialı özellikleri ve fiyatları! [Video]

Teknoloji devi Apple’dan yaz sonunda gelecek iPhone 12 ailesine yönelik büyük bir sızıntı yapıldı. Bu sızıntının merkezinde Pro model yer alıyor.

Apple’dan artık kesin olduğu üzere yaz sonunda dört farklı iPhone 12 modeli geliyor. İşte bu ailenin Pro modelleri kesin olarak 120 Hz ProMotion OLED ekran (6,1 inç ve 6,7 inç) ile geliyor. Yani çok ama çok akıcı bir deneyim sunacak telefonlar, bu açıdan oldukça dikkat çekecek ve pazarı da yakalamış olacak. Dinamik olarak çalışacak yani 60 Hz ile 120 Hz arasında duruma göre otomatik değişim yapabilecek denilen 2020’nin Pro iPhone’ları, 120 Hz’i desteklemek adına pil kapasitelerini de hatırı sayılır oranda artıracak açıklaması geliyor. Burada iPhone 12 Pro Max’in 4.400 mAh‘ı geçeceği söyleniyor. Şimdiye oranla daha ufak bir çentik taşıyacak telefonlar, burada daha gelişmiş / hızlı / güvenli bir Face ID sunacak gibi görünüyor. Bu da elbette güzel detaylar arasında. Pro modellere ilk olarak 2020 iPad Pro‘da yer alan LiDAR tarayıcıdan koyacak ve bunu portre modunda da kullanacak denilen Apple, aynı zamanda Smart HDR altyapısını da geliştirecek açıklaması yapılıyor. Söylendiği kadarıyla yeni sürüm düşük ışıklı ortamlarda kumlama azaltma konusunda iddialı geliyor. Telefoto lensi 2x seviyesinde 3x optik zoom seviyesine çıkacağı da aktarılan teknoloji devi, yeni modelleriyle, özellikle de Pro serisiyle çok ses getirecek izlenimi oluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 12 ailesi kaça satılacak?

Apple tarafına yönelik sağlam kaynaklardan Jon Prosser’a göre yeni aile 649 dolardan başlayacak. Yani kişilerin iPhone 12’ye ulaşmak için en az 649 dolar vermesi gerekecek. 12 Max modeline ise Apple’ın 749 dolar isteyeceği aktarılıyor. “Pro” modellerin başlangıcını yapan iPhone 12 Pro ise 999 dolardan başlayacak deniyor. En üstteki dev model 12 Pro Max ise 1.099 dolar başlangıç fiyatına sahip olacak açıklaması yapılıyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi’nin yeni arayüzü MIUI 12 ile tanışın