reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20’lerden fiyat için hem iyi hem kötü haber

5 Ağustos tarihinde Galaxy Note 20 ile beraber resmi olarak tanıtılacak Samsung Galaxy Note 20 Ultra için fiyat konusunda önemli detaylar var.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy Note 20 ikilisi için heyecan artıyor. En son hatırlarsınız modeller için Yunanistan merkezli fiyatlar sızmıştı. Burada Galaxy Note 20‘nin 1.249 euro fiyata sahip olacağı, Galaxy Note 20 Ultra içinse kişilerin tam 1.499 euro vermesi gerekecek denilmişti. Ancak bu fiyatlar Yunanistan özelinde dahi oldukça yüksek bulunmuştu. Telefonların dolar üstünden fiyatları ise Galaxy Note 20 için 999 dolar, Galaxy Note 20 Ultra içinse 1.299 dolar seviyesinde olacak deniyor. Ancak bu fiyatlar halen netleşmiş değil. Netleşen tek konu ise Galaxy Note 20 modellerinin Note serisinin en pahalıları olacağı. İşte bu durum gerçekten kötü bir haber. Güzel haber ise Samsung’un “bir ihtimalle” fiyat indirimine gidebileceği. Telefonların çıkışına çok az kalmasına rağmen firmanın halen satışları artırmak adına Galaxy Note 20’ler için beklenenden daha düşük bir fiyat belirleyebileceği söyleniyor. Firmanın buna COVID-19’un etkilerinin ışığında ciddi ihtiyacı bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 20 Ultra ve Galaxy Note 20 hakkında diğer bildiklerimiz şöyle

Pil tarafında Galaxy Note 20 modeli 4.300 mAh pille geliyor. Galaxy Note 20 Ultra ise 4.500 mAh pil taşıyor. Resmi 3C kayıtlarına göre telefonlarda 25W kablo üstünden hızlı şarj desteği sunuluyor. 25W bir kez daha söylemek gerekirse günümüz için çok düşük bir seviye. Artık birçok cihazda tam 65W hızlı şarj sistemleri bulunuyor. Hatta bazı telefonlarda 30W hızlı kablosuz şarj sistemleri yer alıyor. Bu arada telefonlarda QHD+ çözünürlükte 120 Hz sunulmayacağı da aktarılıyor. 120 Hz için Galaxy S20’lerdeki gibi çözünürlük düşürme yapılması gerekecek deniyor ve bu şimdiden çok tepki çekiyor.

İlgili Video

Firmanın yeni katlanabilir modeli böyle üretiliyor!